books
„Mono i Manjana“ na Sajmu nude za svakoga po nešto
Izdavačka kuća „Mono i Manjana“ na predstojećem Sajmu knjiga u Beogradu predstaviće se probranim hit naslovima po svačijem ukusu.
Roman Fransesk Miraljes i Kare Santos „Najlepše mesto na svetu je ovde“, je inspirativni roman koji govori o malim stvarima koje su nam potrebne sa sreću i daje nam smernice da otkrijemo čaroliju sopstvene duše, poručuju iz ove izdavačke kuće.
LJubitelji Žane Poliakov, biće u prilici da nabave njenu novu knjigu „I am love“.
-Ne volim ni zakone ni pravila i ne volim da me oblikuje društvo. To nisam onda ja. A ovo vreme kad nas sve pritiska sa svih strana jeste vreme za junake, sad padaju maske i sad se vidi ko je kakav. U ovakvim vremenima, naša ljudska odgovornost leži u tome da li ćemo izabrati da živimo u energiji straha koja nam se servira ili u energiji ljubavi gde leži svaki naš kreativni impuls, stvaralaštvo i sloboda – sam život. Šta ćete vi izabrati? – pita Poliakov.
Ljubitelji nešto nežnijeg i lakšeg štiva, uživaće u romanu Andree Marok „Trougao, roman o ljubavi“, dok će oni koji vole Paula Koelja „otkriti“ novog književnog heroja – Larsa Mula i njegovog „Iscelitelja“.
Pošto je nakon iscrpljujućeg građenja svoje karijere tri godine proveo gotovo prikovan za krevet, a poslovni život mu se raspao kao i privatni, Lars Mul je shvatio da mu je potreban lek i za duh i za telo. Pisac kreće na putovanje do Monsegura, katarskog svetog grada, gde upoznaje Iscelitelja i njegov život se menja iz korena.
Pod Isceliteljevim vođstvom počinje piščeva jedinstvena avantura. Univerzalna životna učenja, istorijski uvidi i duhovna mudrost sjedinjuju se s autorovim doživljajima. U procesu upoznavanja istorije Katara, večnog toka života, istinske uloge čoveka na ovom svetu, raskrinkavaju se predrasude i dogme našeg doba i otvara se novi put pred čitaocima.
„Oksa Polok – Neočekivana” je roman o trinaestogodišnjoj devojčici koja ima magične moći. Nazivaju je ženskim Harijem Poterom. Knjiga je za starije i mlađe tinejdžere, ali voleće je svi ljubitelji Harija Potera.
Povezana vest:  Beogradska premijera plesne predstave Skenderbeg u Bitef teatru 10. novembra