Sumrak_saga_knjige_Stefani_Majer

Biće još književnih nastavaka „Sumraka“?
 
Autorka tinejdž bestseler serijala „Sumrak“ Stefani Majer navogestila je da bi možda mogla da napiše još neki nastavak priče o ljubavi tinejdžerke i vampira.
Poslednji film u serijalu „Sumrak saga“ – „Praskozorje 2“ u bioskope stiže ovog meseca, ali je autorka svetskog bestselera nagovestila da tin-vampirska saga možda ipak nije završena, prenose irski mediji.
Irski medijski servis RTE prenosi da je Majerova nedavno novinarima rekla da je već smislila nastavak priče o Beli i Edvardu.
Na pitanje da li planira da se vrati serijalu, Majerova je odgovorila: – Ne bih izričito rekla ne. Neću se vratiti danas ali ne znam kako ću se osećati za pet godina.
-Smislila sam priču za još nekoliko knjiga…mislim da postoje likovi koji bi u tim pričama imali mnogo više prostora  -rekla je ona i dodala: -Možda jednog dana. Videćemo.
„Praskozorje 2“ je trenutno zvaničan kraj filmskog serijala i, kako prenose mediji, ima drugačiji kraj nego u romanu. Glavni glumac Robert Patinson opisao je završetak filma kao „bizaran“.
Povezana vest:  Tribina o romanu „Ubiti pticu rugalicu", Delfi SKC, 2. oktobar