Swan_Lake_on_Ice_-_Photographer_David_Wyatt
Najpoznatiji svetski klizači IMPERIAL ICE STARS sa predstavom “LABUDOVO JEZERO NA LEDU” u Kombank Areni, 23. februara
 
Nagrađivana produkcija na ledu IMPERIAL ICE STARS sa predstavom „Labudovo jezero“ gostovaće u Kombank Areni 23. februara, 2013. godine a dan kasnije, 24. februara u Spensu, Novi Sad. Ovo će biti prva zajednička saradnja Kombank Arene i Spensa na osnovu ugovora o saradnji koji je potpisan pred kraj prošle godine u cilju priređivanja najboljih svetskih događaja i za građane Novog Sada i Vojvodine.
Ulaznice za balet na ledu „Labudovo jezero“ koji će se održati u Beogradu, 23. februara su u prodaji po cenama od: 1500, 1800, 2100, 2200 i 2500 dinara i mogu se nabaviti na svim ovlašćenim prodajnim mestima KS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i Ušće šoping centar. On line prodaja i rezervacija ulaznica preko sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.com
IMPERIAL ICE STARS je jedinstvena produkcija koja je svoju reputaciju izgradila proširivanjem granica u žanru plesa na ledu svojim klizačkim veštinama, kreativnim i moćnim pripovedanjem, raskošnim scenografijama i kostimima kao i specijalnim efektima koji uključuju letenje, razne vizuelne projekcije, sneg, vatru i kišu.
Svetski, evropski i nacionalni šampioni u klizanju koji zajedno imaju više od 250 medalja sa takmičenja, doneli su ples na ledu na novi nivo sa svojim smelim okretima i koreografijama od kojih su neke tako složene da još nisu dobile naziv.
Imperial Ice Stars produkcija osnovana je 2004. godine i do sada je njihovo izvođenje videlo preko 4 miliona ljudi širom sveta. Posle svakog nastupa, kritičari su ih nagrađivali sa pet zvezda dok ih je publika ispraćala sa ovacijama u najprestižnijim dvoranama na svetu kao što su Royal Albert Hall u Londonu, Esplanade Theatre u Singapuru, Place des Arts u Montrealu I mnoge dr.
Predstava na ledu “Labudovo jezero” premijerno je postavljena 2006. godine. Prva turneja obuhvatala je 15 zemalja na svih pet kontinenata i videlo ju je 1.5 miliona ljudi. Ovo je prva predstava na ledu koja je osvojila pozorišnu nagradu – The Manchester Evening News “Best Special Entertaiment”.
Povezana vest:  Otvaranje dvorskog kompleksa za obilaske