znam-da-mislis-na-mene-koriceNova knjiga Ive Štrljić u prodaji od 20. aprila

Nova hit knjiga Ive Štrljić „Znam da misliš na mene“, od subote, 20. aprila, naći će se u prodaji u knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.
Posle bestselera „Nemaš pojma koliko te volim“ Iva nastavlja priču sa istim junacima i u istoj atmosferi. „Znam da misliš na mene“ je knjiga o dvoje ljudi čijoj ljubavi život i vreme stalno podmeću prepreke. Iz ugla glavne junakinje Maše, Iva Štrljić nam u ispovedno-humorističkom tonu pripoveda o vezama i vezicama, noćnom životu glavnog grada, večerama i provodima, ali i detaljno opisuje čežnju i ljubavne ožiljke mlade žene.
Maša čezne za bivšim dečkom Milošem, koji je otišao u Australiju i više nikada se nije javio. Posle godinu dana Maša saznaje od drugarice Sanje da se Miloš vratio u Beograd. Ona ne može da obuzda svoju želju da se susretne sa njim. Ipak, ne želi da ga prva pozove, ali kad se, posle niza peripetija, oni slučajno sretnu, ništa više neće biti isto.
„Odlučila sam da ga zaboravim. Ovog puta mnogo ozbiljnije nego u prethodnih ‘sedamnaest’ pokušaja. Prvo sam izbrisala njegov broj telefona. Ne zbog njega, već zbog sebe – da mi nikada više ne padne na pamet da pošaljem poruku ili pozovem. Ubila sam njegov telefonski broj. I nisam kriva. Morala sam.Opet kazem- zbog sebe. Bilo je to u samoodbrani, ne od njega vec od sebe! A od sebe se najteze branimo.“ Ovako počinje nova hit knjiga Ive Štrljić, „Znam da misliš na mene“ koja će se od subote, 20. aprila naći u prodaji u knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.
Iva Štrljić je rođena 1977. godine u Beogradu. Diplomirala je glumu na Akademiji umetnosti u Beogradu. Igrala je u velikom broju televizijskih serija, pozorišnih predstava kao i na filmu. Njena prva knjiga „Nemaš pojma koliko te volim“ (Laguna, 2011) postala je bestseler.

Povezana vest:  Voda, čaj i voće za najbolju Karmen današnjice: operska diva Elina Garanča veoma skromna u zahtevima pred nastup u Beogradu