moc-zelje-koriceU prodaji „Moć želje“ Zorice Karanović

Dr Zorica Karanović ovog proleća obradovaće nas novom knjigom „Moć želje“ koja uliva poverenje u to da se stvari u našem životu dešavaju uvek u našu korist. Knjiga će se u prodaji naći od petka, 26. aprila, u knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.
„Moć želje“ je priručnik za samousavršavanje koji bi mogao da ima podnaslov: Veruj u čuda, i čuda će se desiti. Dr Zorica Karanović otkriva čitaocima tajne preokreta poraza u pobedu te iznosi originalnu formulu uspešnog življenja i pozitivnog mišljenja i najbolji način za ostvarivanje želja. Sva otkrića navedena u knjizi lično je testirala i primenila u svom životu.
Ovaj vodič za životni optimizam će vam osloboditi um, pročistiti čula i udahnuti životnu energiju koju ranije niste osetili ili niste znali da je imate u sebi. Lepota života je u nama, a ne u stvarima i pojavama koje nas okružuju. Naši ciljevi u životu su zapravo naše želje. Kad ostvari želju, čovek oseti zadovoljstvo. A ukoliko je ta želja izuzetno važna, onda njeno ostvarenje vodi ka dostizanju sreće. Srećni i zadovoljni ljudi su uvek uspešni jer se ne takmiče sa drugima nego žive u skladu sa svojim vrednostima i željama.
Dr Zorica Karanović u svojoj najnovijoj knjizi „Moć želje“ predstavlja niz stručnih saveta, sugestija i primera iz svakodnevnog života koji će vam pomoći da poboljšate život i pomirite se sa sobom jer samo tako možete da se pomirite i sa svetom koji vas okružuje. Sadržaj knjige će biti korišćen na radionicama koje će se održavati u narednom periodu u Beogradu i šire.

Povezana vest:  Program Dečjih dana kulture