inkLiterarni Online INKubator za sve koji vole da pišu

Ako volite da pišete, želja vam je da jednog dana objavite roman, a imate između 15 i 30 godina, pozivamo vas da od 25. maja do 15. novembra učestvujete u prvom literarnom Online INKubatoru.
Literarni Online INKubator je jedinstveni projekat na ovim prostorima, osmišljen tako da mladima omogući kreativni razvoj na polju literarnog stvaralaštva, kroz korišćenje modernih kanala komunikacije – interneta, aplikacija i društvenih mreža. Mladi su, putem internet sajta, aplikacije za mobilne telefone i tablete, živih radionica i konsultacija, motivisani da razvijaju svoj uočiljivi ili skriveni dar za pisanje romana, kratkih priča i poezije.
Svi zainteresovani za učešće na ovom konkursu mogu da se registruju na sajtu www.onlineink.rs i da na njega postave svoje delo. Deset autora sa najvećim brojem lajkova ulaze u uži izbor i biće im omogućen kontakt sa izdavačima. Jedinstvenu priliku da im izdavačka kuća Laguna objavi, distribuira i promoviše roman imaće troje najtalentovanijih. Članovi stručnog žirija su eminentni domaći autori Vanja Bulić, Dejan Stojiljković, Uroš Petrović i drugi.
U ovom jedinstvenom projektu koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta mogu mogu učestvovati svi stanovnici Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Makedonije, koji do sada nemaju objavljena književna dela.
Više informacija možete pronaći na facebook.com/LiterarniOnlineINKubator, a uskoro i na www.onlineink.rs.

Povezana vest:  Izložba jednog od najistaknutijih savremenih holandskih umetnika -  “Linijom do iskona” Remija Jugermana u Galeriji DOTS