1D stage-2013Karte za turneju One Directiona“Where We Are“ puštene u prodaju

Jutros su puštene u prodaju ulaznice za turneju benda One Direction koja nosi ime „Where We Are“ i kako za sad stvari stoje momci se nadaju da će prodati dosta karata, pošto je Harry Styles putem twittera pozvao svefanove da što pre osiguraju svoje mesto na jednom od predstojećih koncerata.
Bend je najavio svoju turneju po stadionima pre nedelju dana, i objavio da se veoma raduju predstojećim koncertima, pa Hazza želi da se osigura da neće razočarati armiju fanova.
-Prve ulaznice za našu ‘Where We Are’ turneju 2014. godine biće puštene sutra jutros u 10 sati u prodaju. Molim vas kupite ih. Neće biti dovoljno dobro ako niko ne bude išao – napisao je on sinoć na twitteru, a svoje oduševljenje zbog početka prodaje ulaznica sa svojim fanovima podelio je i Niall: – Ne mogu da verujem da prodajemo ulaznice za stadione! Naježio sam se!
On je posle napisao i da je čuo da ljudi već stoje u redu da kupe karte, pa im se zahvalio zbog toga i zamolio ih da budu oprezni. Momci su takođe najavili i da će po 50 penija od svake prodate karte za koncerte u Britaniji i Irskoj donirati u humanitarne svrhe.

Povezana vest:  Disciples: Vrednim radom do platinastih tiraža