miris ruze„Miris ruže“ – novi erotski roman Darije Haron u izdanju Lagune

Od autorke erotskog romana „Bekstvo iz harema“, Darije Haron, stiže još jedan svetski hit „Miris ruže“. Haronova važi za jednu od najpriznatijih spisateljica književne erotske literature, a u novom romanu u dekoru francuskog dvora iz doba Luja XIV, Kralja Sunca, odvijaju se erotske igre koje će zapaliti maštu svih ljubitelja žanra.
Žizlen, lepa gospodarica dvorca i supruga obolelog grofa od Plesi Fertoka, nesrećna je u ljubavi. Napustili su je redom svi ljubavnici sa kojima je delila postelju, ostavivši je da čezne za detetom koje bi dalo smisao njenom životu. U dvorcu se iznenada pojavljuje Nikola Levek koji počinje da radi na mestu upravnika, a njoj se čini da je on idealan muškarac koji će moći da ispuni njenu najveći želju. Žizlen se prepušta strasti koja se rasplamsala među njima ne sluteći da Nikola krije mračnu tajnu…
Darija Haron, posle završenih studija etnologije i romanistike, niz godina je živela u Francuskoj. Obožava čokoladni fondi, plavooke muškarce i pozno leto u Provansi.
Novi roman Darije Haron možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Povezana vest:  Aja Jung član žirija baletskog takmičenja u Milanu