laguninih-15-45x65cm-01Akcija „Laguninih petnaest“ od utorka 9. jula

Izdavačka kuća Laguna postoji već 15 godina i sa produkcijom od preko dve stotine pedeset objavljenih naslova godišnje s pravom se naziva jednom od najvećih izdavačkih kuća ne samo u zemlji već i u čitavom regionu. Nizom promocija, događaja, manifestacija, književnih tribina i akcija tokom 2013. godine proslavljamo jubilej.
Ovo leto obeležiće jedna vrlo zanimljiva akcija koja će obradovati sve verne čitaoce Laguninih izdanja. Akcija pod nazivom „Laguninih petnaest“ počinje u utorak 9. jula i trajaće do poslednjeg dana avgusta.
Umesto dosadašnjih 10 odsto količinskog popusta na 3 i više kupljenih Laguninih knjiga, popust će skočiti na 15 odsto, a na 100 odabranih naslova uz članske i količinske popuste odobrićemo dodatnih 15 odsto popusta.
Među sto odabranih naslova svako će moći da nađe nešto za sebe jer će se na akciji naći knjige svih žanrova. Prave književne poslastice čine knjige „Vodenica na Flosi“ Džordža Eliota, „Poverljivo iz L.A.“ Džejmsa Elroja, „Vrata Atlantide“ Đulia Leonija, „Jarčeva fešta“ Maria Vargasa Ljose, „All inclusive“ Ljubice Arsić, „Crvena kraljica“ Filipe Gregori, „Knjiga sutrašnjice“ Sesiljije Ahern, „Leš u fundusu“ Mirjane Đurđević, „Odlasci“ Tonija Parsonsa, „Prvi ljubavnik“ Antona Čehova…
Spisak svih naslova na akciji biće dostupan od 9. jula.
Akcija „Laguninih petnaest“ važiće u svim Delfi knjižarama, Klubovima čitalaca Lagune i na veb-sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Povezana vest:  45. Borina nedelja od 23. do 29. marta