plaza-usred-gradaZA SAVRŠENO LETOVANJE UZ VRHUNSKI MUZIČKI DOŽIVLJAJ, TERRANEO OVE GODINE NUDI ODLIČAN KAMP I OTVARA SLUŽBENU FESTIVALSKU PLAŽU!

Savršeno petodnevno letovanje u jednoj od najljepših jadranskih regija uz bogatu i atraktivnu listu muzičkih izvođača i popratnog programa, ono su što Terraneo izdvaja od drugih letnjih festivala i polako ga čini prepoznatljivim u celoj Evropi. Naime, nakon pohvale koja je nedavno stigla od strane magazina Forbes, a koji je Terraneo svrstao među 10 najboljih letnjih festivala u Evropi – stiže novo priznanje! Online magazin NET-A-PORTER, vodeće elektronsko fashion izdanje, uvrstio je Terraneo među top 5 festivalskih destinacija u svetu, uz Ibiza Rocks festival na Ibizi, La Film Fest u Los Angelesu, Gnaua World Music Festival u Maroku i Festival Number 6 u Wellsu. U svom opisu Terraneo festivala, magazin NET-A-PORTER navodi da lineup Terranea, u kombinaciji sa festivalskim lokacijama i blizinom mora, čini ovaj festival nezaobilaznom destinacijom za sve ljubitelje festivalskih događanja. Magazin preporučuje boravak u festivalskom kampu, ali i obavezno krstarenje divnim morskim predelima.
A kako bi letovanje na Terraneu učinili upravo savršenim, organizatori festivala kao jednu od najvećih ovogodišnjih novosti najavljuju izlazak festivala na more tj. otvaranje festivalske plaže pod nazivom Terraneo beach. Terraneo beach nalazi se u području skrovite morske kasarne Minerska, u kanalu sv. Ante, na samom morskom ulazu u Šibenik, a zamišljena je kao centralno dnevno mesto za kupanje, druženje, opuštanje i zabavu svih posetioca festivala kao i svih koji se tamo zateknu. U sklopu Terraneo beacha nalaziće se ugostiteljski objekti, Terraneov ekološki program, razne radionice, a za vreme trajanja kampa, od 6. do 10. avgusta, svakog dana će od 10 sati ujutro do 20 sati uveče biti organizovani muzičko-zabavni program. Jedna od najvećih prednosti ove plaže je borova šuma koja će, zahvaljujući debelom hladu, predstavljati spas od letnjih vrućina, pa će tako Terraneo beach biti idealno mesto za odmor preko dana i savršena priprema za koncerte koji su na programu kasnije te večeri.

Povezana vest:  Dejvid Bouvi objavljuje knjigu fotografija

DSC07557Terraneo beach je udaljen samo 4 kilometara od festivalske lokacije i kampa i oko 6 kilometara od centra Šibenika. Nedavno je Šibenik dobio i pešačku stazu uz obalu, koju je finansirala EU, a koja vodi od festivalske lokacije do Terraneo plaže sa prelepim pogledom na celi šibenski zaliv. A za one koji ne žele da pešače, organizovani su i autobusi koji će voziti na svakih pola sata. Osim autobusa, posetiocima je na raspolaganju i veliki broj taxi vozila i taxi brodića po vrlo povoljnim cenama.
Za sve one koji žele da dožive pravo Terraneo festivalsko iskustvo i letovanje od 5 dana u prirodnom okruženju za samo 30 evra, tu je ponovo Terraneo kamp. Radi se o kampu kapaciteta oko 3500 ljudi, koji se nalazi u sklopu glavne festivalske lokacije udaljen samo 100 metara od Terra stagea. U okviru kampa nalazi se info pult, mogućnost čuvanja stvari, punktovi za vezivanje bicikala, chill out zona u prirodnoj kamenoj pećini kao i 24-satno osiguranje radi sigurnosti svih gostiju kampa. Terraneov partner Master Card postavitće veliki šator na područiju kampa, gde će posetioci moći da napune svoje mobilne telefone i besplatno koriste wi fi internet.
Mnogi uslovi u kampu biće unapređeni u odnosu na prošlu godinu, što će boravak učiniti još ugodnijim. Tu, između ostalog, spada raznovrsna 24-satna ponuda hrane i pića po vrlo pristupačnim cenama koja će sigurno zadovoljiti svačiji ukus, a kao i do sada broj tuševa i sanitarnih čvorova biće dovoljan da i u vreme najveće gužve ne bude čekanja u redovima.
-Pažljivo slušamo komentare posetioca kampa svake godine i trudimo se da uvek popravimo što je moguće više stvari i da dovedemo uslove u kampu na najviši nivo koji nam objektivne prilike dopuštaju. Takođe, velika pogodnost ove godine je i Terraneo beach, koja će zasigurno predstavljati idealno mesto za odmor, zabavu i spas od vrućine. Ipak, ono što nam je najbitnije je sigurnost kampera i posetioca plaže i to će definitivno biti u fokusu naše pažnje. Na oba mesta će u svakom trenutku postojati dežurne vatrogasne službe, profesionalno obezbeđenje i volonteri, tako da će se svi u miru moći da se prepuste svim čarima letovanja na festivalu – rekao je Luka Pavić, potparol festivala.
U kampu se nastavlja i program na pozornici pod nazivom Akustika, koji uključuje akustične svirke bendova u organizaciji portala Muzika.hr. Tako će kamperi moći da uživaju u svirkama svake večeri dok je kamp otvoren, a između otstalih nastupiće i Irena Žilić, Luft, Elephant and The Moon, Nellcote, Miki Solus & Neprijatelji i Auguste.
Kamp se otvara dan pre službenog početka festivala, u utorak, 6. avgusta, u 10 sati i zatvara u subotu, 10. avgusta, u 16 sati.
Sve ovo čini Terraneo savršenim izborom da po vrlo pristupačnoj ceni provedete pet dana na moru i poslušate nastupe velikih muzičkih zvezda, među kojima izdvajamo i The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Aloe Blacc, Azealiu Banks, Gang of Four, The Cribs, Calexico i mnoge druge…
Zbog velikog interesovanja Terraneo festival objavljuje nastavak akcije prodaje promotivnog paketa ulaznica 3-2-1, gde svi posetioci koji kupe 3 kompleta festivalskih ulaznica, dobijaju na poklon dve ulaznice za boravak u kampu i još jednu festivalsku ulaznicu gratis! Ova akcija će trajati do 15. jula na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije!
Prostom matematikom se vidi da je ovo savršena prilika da četvoročlana ekipa čuje više od 70 bendova za samo 17 evra dnevno, što je svakako ponuda koja se ne propušta!
Turistička agencija Go2 je spremila specijalni aranžman za petodnevni boravak na moru i posetu Terraneo festivalu po neverovatnoj ceni od samo 180 EUR! Aranžman po ovoj ceni obuhvata prevoz luksuznim autobusima od Beograda do Šibenika i nazad, četiri noćenja i boravak u festivalskom kampu i trodnevnu festivalsku ulaznicu. Posebnu pogodnost agencija Go2 nudi za pet kupljenih aranžmana i na svakih pet aranžmana sledi popust od 10% na ukupnu cenu.
Detalje o ponudi kampa, izvođačima, popratnim sadržajima, akcijama, galerijom slika, kao i načinima kupovine karata, možete pronaći na službenoj stranici festivala www.terraneofestival.com.

Povezana vest:  Brus Springstin najavio album i turneju u 2012.