vanajabulic-fotoPrva radionica Literarnog Online Inkubatora

U ponedeljak, 8. jula u knjižari Delfi SKC sa početkom od 18h održaće se dugo očekivana prva radionica Literarnog Online Inkubatora.
Svim dosadašnjim učesnicima u znak podrške pri razvijanju talenta biće organizovana radionica gde će se u ulozi predavača naći eminentni pisac Vanja Bulić. Autor popularnih bestselera održaće zanimljivo predavanje koje će se razvijati sponatno kao odgovor na pitanja učesnika.
Tema prve radionice Online INK-a je „Započinjanje romana, od ideje do realizacije“ o kojoj će poznati Lagunin pisac Vanja Bulić iskreno govoriti. Na najbolji mogući način predstaviće svoj put od ideje do realizacije romana i time učesnike upoznati bolje sa spisateljskim stvaralaštvom. Bulić će na sebi svojstven i harizmatičan način svim prisutnima opisati svoje početničke spisateljske dane iz čega će mlade nade Onliine INK-a mnogo toga moći da nauče. Ovo je najbolji način da saznate kako funkcioniše kreativni proces stvaranja različitih književnih žanrova.
Literarni Online INKubator je jedinstveni projekat na ovim prostorima, osmišljen tako da mladima omogući kreativni razvoj na polju literarnog stvaralaštva, kroz korišćenje modernih kanala komunikacije – interneta, aplikacija i društvenih mreža.
Projekat traje do 15. novembra ove godine, a u njemu mogu učestvovati svi stanovnici Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Makedonije, starosti od 15 do 30godina, koji do sada nemaju objavljenih književnih dela. Projekat se realizuje u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta.
Naučite, napišite i pobedite a kao nagadu očekuje vas obajvljivanje romana u izdavačkoj kući Laguna, distribucija i promovisanje.
Projekat „Literarni Online Inkubator“ sprovodi Centar za omladinu – TVOJA SRBIJA, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Povezana vest:  Šesti festival "Japanizam" od 4. do 7. jula