Grand_casino_42_0804_2010Svečana večera povodom početka Beogradskog festivala igre
U autentičnom ambijentu restorana Diva sinoć je organizovana svečana večera povodom početka Beogradskog festivala igre. Večeri su  prisustvovali ambasadori Velike Britanije, Izraela, Holandije i Belgije, predstavnici ambasada i kulturnih centara Italije i Francuske, igraci i rukovodioci baletske kompanije Aterbaleto (Atterballeto) iz Italije, predvodjeni Maurom Bigoncetijem (Mauro Bigonzetti) jednim od najpopularnijih koreografa u svetu, kao i predstavnici domacih i inostranih medija.
U ulozi domaćina bili su Hristos Cemberas, Predsednik Upravnog odbora Društva Grand kazina i Aja Jung, balerina, osnivac i direktor Beogradskog festivala igre.
Restoran Diva imao je priliku da bude ispunjen neverovatnom energijom trupe „Aterbaleto“ koja će već 9.aprila 2010. godine nastupiti u Sava Centru sa predstavama „Kao udisaj“ i „Zemlja“. Svečana atmosfera bila je ispunjena melodijama gudačkog kvarteta „Intermeco“.
Beogradski festival igre, sedmi po redu, pocinje danas i trajaće do 23.aprila. Posetioci će moći da uživaju u savremenim plesnim koracima, radovima poznatih koreografa i najaktuelnijim produkcijama.
Povezana vest:  ZADATAK NA DAN 1 i ZADATAK NA DAN 2 - nova izdanja Kreativnog centra