spremni-za-putovanjeTinejdžeri, spremite se za putovanje

Tinejdžeri, izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi su samo za vas pripremili sjajnu vikend akciju „Spremni za putovanje“ koja vas vodi na uzbudljivu pustolovinu kroz dobru knjigu i dobar ukus.
Kupovinom jednog od popularnih romana za tinejdžere „Predivna stvorenja“, „Prelazak“, „Noćna škola“, „Istina o večnosti“ ili „Groznica“ u svim knjižarama Delfi na poklon dobijate ukusnu plazmu XXL i bukmarker za vaše omiljene romane. Akcija „Spremni za putovanje“ važi svakog vikenda i počinje 13. jula, a trajaće sve do 3. avgusta 2013. godine.
Roman „Predivna stvorenja“ Kami Garsije i Margaret Stol je divna, nezaboravna mračna fantazija, prepuna očaravajućih likova i sa raskošnom gotskom postavkom. „Prelazak“ Ali Kondi je roman koji će vas navesti da se u potpunosti uživite u težnje i nade likova. „Noćna škola“ K. Dž. Doerti predstavlja gotski triler za tinejdžere. Vrlo dinamična i napeta radnja u kojoj će se prepliću ubistvo, špijunaža i ljubav. „Istina o večnosti“ Sare Desen je duboka priča o ljubavi i onome što nas čini snažnijim kad smo suočeni sa životnim prekretnicama. „Groznica“ autorke Di Šulman donosi nam ljubavnu priču o devojci iz 21. veka i rimskom gladijatoru. Jedan virus će omogućiti da se vremenski jaz premosti i da se oni susretnu u novoj dimenziji.
Plazma XXL je nova, do sada neviđena, provokativna strana plazme. Budite hrabri i iskusite zanimljive, izazovne trenutke dok uživate u vašem najomiljenijem ukusu jedinstvene plazme i Bambijeve mlečne čokolade. Usudite se da probate, jer će njena XXL veličina sigurno izmamiti XXL osmeh na vaše lice. Jedno je sigurno. Iako je ovo najveća plazma ikada, nećete hteti da je delite, želećete je celu samo za sebe.
Spremite se za veliki izazov jer pred vama je XXL akcija Lagune i Bambija kojoj sigurno nećete odoleti.
Na akciji „Spremni za putovanje“ važe članski i količinski popusti.

Povezana vest:  Veliko interesovanje za izložbu NADEŽDA – SAVREMENICI – SLEDBENICI u Umetničkoj galeriji „Nadežda Petrović” u Čačku