istina o vecnosti-sara desen„Istina o večnosti“ roman za tinejdžerke i mlade žene

Izdavačka kuća „Laguna“ ovog leta mislila je i na nešto mlađu publiku objavivši hit roman Sare Desen „Istina o večnosti“ koji je uvršten u top 10 knjiga za mlade u SAD.
Desen je jedna od najpopularnijih pisaca za mlade. Njeni romani nagrađeni su prestižnim priznanjem američkih Udruženja bibliotekara, a domaća publika je već zna po bestselerima „Prepusti se“, „Samo slušaj“ i „Neko kao ti“ takođe u izdanju „Lagune“.
Glavna junakinja romana je Mejsi, tinejdžerka koja ne može da se oporavi posle smrti oca. Dane provodi u biblioteci a večeri u spremanju prijemnog ispita za fakultetu. Slobodno vreme provodi u bezuspešnim pokušajima da uteši majku.
Uznemirena posle raskida sa dečkom Džejsonom, prijavljuje se za posao u „Viš keteringu“ gde upoznaje Vesa, privlačnog i talentovanog momka koji je izgubio majku.
Njih dvoje se zbližavaju, a Ves i novo društvo u firmi pomažu Mejsi da se izbori sa gubitkom oca i uvidi da se večnost stalno menja i da treba da uživa u životu.
„Istina o večnosti“ je šesti roman Desenove i jedan od njenih najuspešnijih, a čitaju ga, ako je suditi po komentarima na onlajn knjižari „Amazon“ starije tinejdžerke, ali i mlade žene željne dirljivih priča o ljubavi i životnim prekretnicama.
Njena dva romana „Neko kao ti“ i „That Summer“ (Tog leta) pretočena su u film „How to Deal“ (Kako se izboriti) sa Mendi Mur u glavnoj ulozi.

Povezana vest:  “Olimpijski san”, roman za tinejdžere inspirisan pričom Felpsovih roditelja