TOLERIAN ULTRA-visualLa Roche Posay predstavlja TOLERIANE ULTRA, intenzivnu umirujuću negu za kožu sklonu alergijama

Peckanje, crvenilo, zatezanje: Vaša koža više ne toleriše nanošenje bilo kog proizvoda. Netolerantna ili koža sklona alergijama reaguje na mnogo spoljnjih faktora koje bi inače normalno trebalo da podnosi, pa je nužno sprovesti nekoliko koraka kako biste je umirili i pružili joj svakodnevnu zaštitu. La Roche-Posay preporučuje Toleriane Ultra- intenzivnu umirujuću negu koja dugotrajno ublažava svakodnevni neprijatan osećaj kod kože sklone alergijama ili netolerantne kože.

tolerina ultraAlergije su prekomerna reakcija tela na određene alergene pa su se tokom poslednjih nekoliko godina u svim zemljama pokazale kao prava epidemija u porastu. Česta su pojava kod osoba sa krhkom kožom i uzrokuju nadraženost, a ponekad i potkožne nepravilnosti. Intenzitet ovih ponavljajućih problema može da varira dok prikladan tretman zavisi od vrste utvrđenog alergena. Alergija ili netolerancija kože manifestuju se osećajem bockanja, nadraženosti i peckanja. Ove pojave uzrokuju nelagodu pa se ponekada dijagnostikuju kao blaži eritem, suvoća kože ili lagano ljuštenje. Sistem odbrane netolerantne kože je slabiji od sistema odbrane normalne kože pa je zato podložniji štetnim uticajima. Jedino rešenje je izbegavanje dodira sa utvrđenim alergenima i u zavisnosti od materije koja izaziva nadraženost, odgovarajući tretman. Pored tretmana, intenzivna umirujuća nega kože može da bude efikasna u hidriranju i smanjivanju reaktivnosti osetljive kože sklone alergijama.
La Roche Posay TOLERIANE ULTRA je umirujuća nega koja intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni neprijatni osećaj na koži sklonoj alergijama ili netolerantnoj koži. Krajnje minimalistička i sigurna formula pročišćena je od svih materija koje mogu da nadraže kožu ili da izazovu alergijsku reakciju. Revolucionarna nega pruža trenutno i dugotrajno olakšanje i obnavlja dugotrajan osećaj prijatnosti. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme i emulgatore. Zahvaljujući novoj tehnologiji i hermetički zatvorenoj bočici, Toleriane Ultra možeda se iskoristi u potpunosti bez kontaminacije, suvog taloga, oksidacije ili ostatka.

Povezana vest:  Pozorišno edukativni projekat Limenkica – ulaznica obeležio je juče svoj 10. rođendan

Toleriane Ultra namenjen je svim tipovima osetljive kože, osobama sklonim netoleranciji na uobičajenu kozmetiku, alergijama, i za nadraženosti kože kao što su crvenilo, osećaj neprijatnosti i peckanja.

TOLERIANE ULTRA: 2.028,13 RSD*
* Cena je informativna i može da se razlikuje u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci.