Koplje-sv-Georgija-3D-7cmDevedesete-u-kraju-3D-7cm„Portalibris“ između nobelovca i epske fantastike

Izdavačka kuća „Portalibris“ će na predstojećem sajmu ljubiteljima knjige, ponuditi izdanja različitih žanrova, popuste od 10-70 odsto, poklone za najvernije čitaoce a štand će se ponovo naći u prstenu Hale 1.
Kako je saopštila menadžer za odnose sa javnošću Jovana Ristić, oni nastavljaju sa izdavanjem nobelovca Mo Jana, koga su prvi i imali prošle godine kada mu je uruceno ovo priznanje, zatim, domaće epske fantastike- pre svega sa stvaralaštvom Aleksandra Tešića kao i serijal o Francuskinjama. Prvih 100 kupaca novih izdanja čekaju na štandu „Portalibrisa“ pokloni – ukrasni bukmarkeri dizajnerke nakita „Budi originalan“ Jovane Rosić, a kupce „Francuskinja“ i knjiga epske fantastike takođe očekuju pokloni.
Prema njenim rečima, ovaj izdavač je najponosniji na sledećih devet novih naslova: Mo Jan „Zemlja pića“, Aleksandra Tešića „Koplje svetog Georgija“,Miloša Petkovića „Perunov hroničar: Rog slovenskih bogova“ , zatim Jovanu Ristić „Devedesete u kraju“ i Petra Brakusa „Tišina kolevke“.
Ona je izdvojila i priručnik iz popularne psihologije „Tehnike za bolji život, NLP priručnik“ Marija Kržića, roman Džejmi Ket Kolan „Oh, la, la“ i knjige za decu Petra Brakusa „Nevesta za malog princa“ i Pita Džonsona „Kad matorci odlepe“.

Povezana vest:  Učestvujte u literarnom konkursu "To je bio raspust!" i ako nemate knjižaru Delfi u svom mestu