rsum„Još nam samo ale fale“ i „Nevidljiva ptica“, knjige uz koje su odrastale generacije dece, u prodaji od 15. oktobra

„Još nam samo ale fale“ i „Nevidljiva ptica“, reizdanja dve najpopularnije slikovnice za decu uspešnog tandema Ršumović–Petričić, od utorka, 15. oktobra, naći će se u prodaji.
Pored hit knjiga „Vidovite priče“ i „Clairvoyant tales“ obradujte svoje mališane reizdanjima knjiga dva neprevaziđena dečja autora Ljubivoja Ršumovića i Dušana Petričića.
„Još nam samo ale fale“ (originalno izdanje 1974): Vesele pesmice o čudesnim alama i ostalim zmajevima kojima je teško odoleti. Nagrade: Zlatno pero Beograda, Neven, bronzana medalja na međunarodnom konkursu „Najlepše knjige sveta“ u Lajpcigu 1974, bronzana medalja na svetskoj izložbi „Knjiga u službi mira i napretka“ u Moskvi 1975.
„Nevidljiva ptica“ (originalno izdanje 1976): Duhovito i prijateljski Ršumović mladim sagovornicima prikazuje jedan živi, aktivan kosmos nastanjen ljudima, životinjama i stvarima podjednako obdarenim i sposobnim da govore o sebi i drugima, o ljubavi, drugarstvu, razumevanju i nerazumevanju, raznim ovozemaljskim čudesima koja se skrivaju u svakodnevici, u naizgled običnim trenucima našeg života.
Uz knjigu „Nevidljiva ptica“ na poklon dobijate i uspomenu na „Nevidljivu pticu“, bukmarker koji se štampa zajedno sa knjigom.
Svoj primerak knjige nađite u svim knjižarama lanca Delfi, Laguninim klubovima čitalaca kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Povezana vest:  Radni susreti: Onlajn razgovor sa književnicom Barbi Marković