nivea-lagunaUz Lagunu i Niveu oživite mladalački duh i izgled

Izdavačka kuća Laguna i kozmetička kompanija Nivea pripremile su specijalno za sve dame sjajnu akciju koja će oživeti vaš mladalački duh i izgled.
Kupovinom jednog od popularnih ljubavnih romana „Poslednja vojvotkinja“, „Neobično putovanje gospodina Daldrija“, „Zavesti Ingrid Bergman“ ili „Jezavelj“ na poklon dobijate uzorak nove Cellular Anti-age kreme za lice.
Akcija, koja važi u knjižarama Delfi u Makedonskoj, na Terazijama, u SKC-u, kod Vuka, kod Orla, u Knez Mihailovoj i u knjižari Delfi u Novom Sadu (Kralja Aleksandra 3), počinje 15. oktobra, a trajaće do 29. oktobra 2013. godine. Kupite jednu od četiri preporučene knjige i isprobajte najnoviju Nivea Celluar Anti-age kremu.
„Poslednja vojvotkinja“ Dejzi Gudvin je roman o bogatoj američkoj naslednici koja dolazi u Englesku ne bi li se udala za nekog osiromašenog plemića i svojoj porodici obezbedila klasni status, ali onda shvata da je upala u igru u kojoj se ne snalazi.
„Neobično putovanje gospodina Daldrija“ Marka Levija priča je o dvoje ljudi. Ona pravi mirise i živi srećno, okružena prijateljima. Ne zna da nosi neverovatnu tajnu. On je ekscentričan i usamljen slikar. Ta mlada žena mu je prva susetka. Tragajući za prošlošću koja je godinama zakopana, zajedno će krenuti na najčudnije od svih putovanja.
Knjiga „Zavesti Ingrid Bergman“ Krisa Grinalga, puna romantičnog glamura četrdesetih u Parizu i Holivudu, pripoveda nam dirljivu priču o tajnoj ljubavi između filmske ikone i čuvenog fotografa.
„Jezavelj“ Elinor de Džong je knjiga koja će se dopasti ljubiteljima ljubavnih i istorijskih sižea. Autorka koristi oprobani recept iz prvenca „Dalila“, u kome je glavni junak istorijska ličnost i to žena – hrabra kraljica koja mora da odbrani svoje srce i zemlju.
Ovo je prilika da isprobate Niveinu inovativnu formulu koja stimuliše aktivnost ćelija i njihovu efikasnost u borbi protiv starenja, čineći da se ponašaju kao mlađe.

Povezana vest:  Kako da izlečite um pomoću nauke