Na kafi sa Vesnom Zakonovic Arezina 1Na kafi sa Vesnom Zakonović-Arežina, promocija knjige „Mama ipak zna najbolje“

Uz šoljicu Doncafé-a, spisateljica Vesna Zakonović-Arežina predstavila je svoju novu knjigu „Mama ipak zna najbolje“ na štandu Vulkan izdavaštva u okviru 58. Međunarodnog sajma knjiga. U prijatnom druženju uz kafu, poznata radio-voditeljka, spisateljica, tekstopisac, a prevashodno supruga i majka podelila je sa čitaocima svoju priču o životu, kako ga ona naziva „pre i posle“.
„Do svoje tridesete, bila sam ubeđena da sam uradila sve i da su posao, stan, ušteđevina i iskustvo moje najveće blago i karta za putovanje u prvoj klasi kroz ono što zovu život. A onda je taj isti život odlučio da mi objasni neke stvari. Da malo zatalasa, da pokaže šta znači živeti“ istakla je Vesna na početku druženja. Autorka, sada već tri romana, ponosno je istakla da su se prioriteti promenili i da se ni ne seća svog života pre sina Bogdana, a da joj samim tim i ne dostaje. Kako je istakla, porodica je jedino oko čega brine, najvažnija stvar i glavni fokus njenog života.
Vesna Zakonović-Arežina, dugogodišnji zaštitni glas Radia S, iza sebe ima već dve knjige, „Ide macan oko tebe“ i „(Ne)Verujem u ljubav“, koja je na sajmu doživela novi tiraž.

Povezana vest:  Svetski bestseler LeBootCamp dijeta autorke Valeri Orsoni konačno i u Srbiji