od-kada-sam-se-zavolela-volim-koriceNajprodavanija knjiga iz oblasti popularne psihologije „Od kada sam se zavolela – VOLIM“ Ivane Kuzmanović

Studija o ljubavi „Od kada sam se zavolela – VOLIM“ Ivane Kuzmanović, u izdanju Lagune, štampana je do sada u 19 izdanja, u tiražu od 36.000 primeraka (prema podacima Narodne biblioteke Srbije). Ovo je ubedljivo najprodavanija knjiga iz oblasti popularne psihologije u Srbiji, i to u konkurenciji i stranih i domaćih autora.
U ovoj romansiranoj studiji, polazeći od dirljivih ličnih iskustava, emocionalnih padova i naizgled bezizlaznih situacija, Ivana Kuzmanović, na topao i prisan način, čitaoce vodi kroz procese transformacije sve do zaceljenja i postizanja vrhunskog kvaliteta bivanja, odnosno stanja Ljubavi. Prepoznajući se i ogledajući na ovim stranicama, čitaoci je nazivaju „ličnom biblijom“, iščitavaju po nekoliko puta i šalju svoje mejlove sa rečima zahvalnosti ili molbama za dodatnom pomoći koju Ivana pruža kroz individualne sesije kao i grupne radionice.
Ova knjiga koja u sebi ima i elemente priručnika za emocionalno i duhovno sazrevanje, delo je koje čitaju i u svojoj praksi koriste i preporučuju psihoterapeuti i psihijatri.
Značaj i pokretački duh knjige „Od kada sam se zavolela – VOLIM“ prepoznali su i inostrani izdavači, specijalizovani za oblast popularne psihologije ili takozvanu „self help“ tematiku. Slovenačko izdanje ove knjige od prošle godine intenzivno osvaja publiku, a u toku su dogovori za izdanja na nemačkom i italijanskom jeziku.
Do kraja godine urednik i lektorka u Njujorku će završiti svoj rad na engleskom izdanju ove knjige.

Povezana vest:  Izložba o Tediju Koleku – Bečki gradonačelnik Jerusalima