razgovori-o-ljubaviRazgovori o ljubavi sa Ivanom Kuzmanović

Povodom Dana zaljubljenih Laguna svojim čitaocima tradicionalno omogućava da najlepše ljubavne romane kupe po značajno nižim cenama, ali i da razgovoraju o ljubavi sa Ivanom Kuzmanović.
Sada već dobro poznati susret „Pomerisrca“ sa popularnom spisateljicom održaće se u četvrtak 13. februara u Delfi Cafeu u SKC-u sa početkom u 18 sati.
Autorka mnogih ljubavnih bestselera, Ivana Kuzmanović obećava zabavu po meri srca i ističe da će ovaj susret, kao što su pokazala prethodna druženja, dobiti svoj puni smisao ukoliko nas priče pokrenu, inspirišu i učine makar malo srećnijim i boljim ljudskim bićem nego što smo do tada bili.
Atmosferu će svojom muzikom obojiti Zoran Stojić – Stojke. Ulaz je besplatan.
Izdavačka kuća Laguna je za sve zaljubljene pripremila akciju koja im omogućava da 13. i 14. februara u knjižari Delfi SKC kupe dva romana Ivane Kuzmanović, „Manje od 3″ i „Lemurova ljubav“, po specijalnoj ceni od 499 dinara. Ova sjajna akcija upotpunjena je poklon-iznenađenjima koja na kasi očekuju sve kupce romana Ivane Kuzmanović.
Dođite da zajedno uživamo u ljubavi, ispričajte nam svoju priču i saznajte nešto što do sada niste znali o ljubavi a bez čega vam život neće biti potpun.

Povezana vest:  BOOKINO PROLEĆE U ZNAKU ŽENA