bridzit-dzons-luda-za-njim-korice

Svetska hit komedija „Bridžet Džouns – Luda za njim“ Helen Filding od 14. marta u prodaji

Nakon planetarnog uspeha knjiga „Dnevnik Bridžet Džouns“ i „Bridžet Džouns – Na ivici razuma“ autorke Helen Filding od petka, 14. marta, u svim knjižarama Delfi, Laguninin klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs u prodaji će se naći nastavak serijala, urnebesna komedija „Bridžet Džouns – Luda za njim“.

„Bridžet Džouns – Luda za njim“ je aktuelan, nežan, dirljiv, duhovit, mudar, beskrajno smešan roman koji označava dugoočekivani povratak voljene junakinje.

Povezana vest:  Beč – „Waxit umesto Brexit“ u muzeju Madam Tiso

Bridžet Džouns se vratila.

Šta da radite kad vaša prijateljica pravi žurku za svoj šezdeseti rođendan istog dana kad vaš dečko slavi trideseti?
Je li pogrešno lagati o godinama kad se s nekim muvate na internetu?
Je li moralno pogrešno otići kod frizera na feniranje kad jedno od vaše dece ima vaške?
Da li Dalaj Lama tvituje sâm, ili to za njega rade pomoćnici?
Je li tehnologija danas peti element? Ili je to drvo?
Da li je odlazak s nekim u krevet posle dva sastanka i šest nedelja razmenjivanja SMS-ova isto što je u vreme Džejn Ostin bilo stupanje u brak posle dva viđenja i šest meseci dopisivanja?

Povezana vest:  Novi roman Olivere Jovanović „Uvek i samo tvoja“ u prodaji

Razmišljajući o ovim i drugim modernim dilemama, Bridžet Džouns sapliće se o izazove samohranog roditeljstva, tvitovanja, SMS-ova i ponovnog otkrivanja sopstvene seksualnosti u godinama koje NEKI ljudi, nepristojno i nadasve arhaično, nazivaju „srednjim dobom“.

Izdavačka kuća Laguna će uskoro za sve ljubitelje ovog duhovitog serijala objaviti i prva dva romana Helene Filding „Dnevnik Bridžet Džouns“ i „Bridžet Džouns – Na ivici razuma“.

Povezana vest:  Uskoro novi roman Dejana Stojiljkovića „Znamenje anđela"

Helen Filding je rođena u Jorkširu. Godinama je radila u Londonu kao novinarka i TV novinarka, mnogo je putovala i to najčešće u Afriku, Indiju i Centralnu Ameriku. Autorka je četiri romana, od kojih su tri objavljena na srpskom: „Dnevnik Bridžet Džouns“, „Bridžet Džouns – Na ivici razuma“ i „Olivija Džuls i previše bujna mašta“. Koautorka je scenarija za filmove „Dnevnik Bridžet Džouns“ i „Na ivici razuma“. Sada radi puno radno vreme kao spisateljica i scenaristkinja i živi u Londonu i Los Anđelesu.