Nebojsa Milovanovic„STAND DOWN“ sa Nebojšom Milovanovićem u Mikser Houseu

Mikser House je pripremio nesvakidašnje pozorišno veče autoironičnih ispovesti Nebojše Milovanovića u formi monodrame, u četvrtak, 20. marta, od 22 časa.
„Stand Down sa Nebojšom Milovanovićem“ predstaviće netipičnu formu pozorišta, u kojoj glumac priča svoje lične životne priče kroz pesme, koristeći se vrstom izraza koja kombinuje poeziju i autoironične ispovesti u formi melodrame. Jedinstvenost ovakve pozorišne forme odražava se i u nestatičnosti publike koja je pozvana da učestvuje i komunicira sa glumcem i time doprinese dinamici priče.
Nebojša Milovanović je naš poznati glumac i član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Publika je mogla da ga vidi u filmovima „Lajanje na zvezde“, „Optimisti“ i „Bure baruta“, a od nedavno i u seriji „Vojna Akademija“. Tokom svoje karijere trudio se da, što je više moguće, pruži drugačije pristupe glumačkoj profesiji i pozorištu, što će i pokazati na događaju u Mikser House-u.
„Stand Down sa Nebojšom Milovanovićem“ će početi u 22 časa, u prostoru Mikser House-a (Karađorđeva 46, Beograd), a ulaz je moguć samo uz pozivnicu, koja se može nabaviti na blagajni Mikser House-a, kao i putem Facebook naloga: www.facebook.com/mikser.belgrade.

Povezana vest:  Avgust je pravo vreme za klasike književnosti i istorijske spektakle