KomiK-Art-Oni Lepota zajednickog zivotaSofija Jurican Hana Rukavina Ivan JevtovicUz duhovite karikature Boba Živkovića, Zewa predstavila Aqua Tube® sjajnu inovaciju koja će okončati „ratove“ između polova u kupatilima

SCA, vodeći proizvođač higijenskih i papirnih proizvoda u svetu, ponosno je i u Srbiji predstavio Zewa Aqua Tube®, proizvod koji povećava udobnost i komfor u kupatilima kao jedini karton (kartonski deo rolne toalet papira) koji se može baciti u WC šolju. Ova fantastična inovacija je predstavljena na događaju pod nazivom „KomiK-Art-Oni: Lepota zajedničkog života“ održanom danas u galeriji Ozon, na kom su prikazane karikature Dobrosava Boba Živkovića, čuvenog karikaturiste i ilustratora. Ove karikature su na duhovit način ilustrovale rezultate istraživanja kompanije SCA koji su na globalnom nivou pokazali da su ostavljeni kartoni i neuredna kupatila smetnja i često izvor prepirki u domaćinstvima.
Zewa Aqua Tube® je jedinstveni proizvod – u potpunosti biorazgradiv karton, pogodan za recikliranje. Kako bi se posebno istakla jedinstvenost ovog proizvoda, i predstavljanje u Srbiji je bilo jedinstveno u odnosu na ostala evropska tržišta – ovo je jedini događaj na kome su na zabavan način karikaturama dočarane scene iz svakodnevnog života. Popularni glumci, Ivan Jevtović i Sofija Juričan su u nekoliko komičnih skečeva dočarali razmirice između partnera i na slikovit način predstavili novi proizvod.
Osim što su globalna istraživanja sprovedena među potrošačima pokazala da su ostavljeni kartoni i neuredna kupatila smetnja i često izvor prepirki u domaćinstvima, većina žena je rekla kako su uglavnom one te koje bacaju ostavljene kartone. Takođe, većina potrošača samo baci karton u kantu sa običnim otpadom, a ne reciklira ga.
Sada, po prvi put, potrošači u Srbiji mogu da praktično i jednostavno da bace karton od toalet papira u WC šolju. Zewa Aqua Tube® se baca u WC šolju kao toalet papir i rasprši se kada voda bude puštena. Takođe, karton Aqua Tube® se može reciklirati kao i obični kartoni.
Hana Rukavina, marketing menadžer za Adriatic region u kompaniji SCA, izjavila je: „Nakon uspešnog predstavljanja u zapadnoj Evropi, ponosni smo i uzbuđeni zbog predstavljanja uspešne inovacije Zewa Aqua Tube® u Srbiji, kojom ćemo povećati komfor i udobnost u kupatilima i nastaviti da odgovaramo na potrebe tržišta za novim i inovativnim proizvodima.“
Proizvod Zewa Aqua Tube® je već dostupan u prodavnicama. U okviru brenda Zewa, biće dostupan i na tržištima centralne i istočne Evrope kao i Rusije, Ukrajine i Kazahstana.
Izložba karikatura Boba Živkovića će trajati do 18. marta, do kada će svi zainteresovani moći da uživaju u radovima ovog sjajnog umetnika kao i da saznaju više o inovaciji Zewa Aqua Tube®.

Povezana vest:  “MEGGLE Srbija” organizovala takmičenje u kuvanju: Ana Bebić Vs. Zeka milioner