cctv orao kolaz s„Milenov print design“ u KC Grad

Izložba Nikole Milenova „Milenov print design“ biće otvorena u ponedeljak, 17. marta, u Velikoj galeriji KC Grad, a tematika kojom se autor bavi je pretežno protest protiv dokolice.
On kroz svoja dela pokazuje i bes usmeren ka svemu što ograničava i onemogućava čoveka da ispolji svoju kreativnost, nemogućnost evolucije u vremenu sve intenzivnijeg nadzora, sve naprednijih tehnologija i sve užeg spektra dostupnog užitka.
Stil prikazivanja koji umetnik primenjuje je prelaz između moderne, alternativne umetnosti i street art-a, školskog crteža sa improvizacijom laika, težnja ka savršenosti korišćenjem „vizuelnog terorizma“, dakle, jedan kontradiktorni stav prema vidljivoj i zamišljenoj stvarnosti koju autor živi.
Milenov (1989) je grafički dizajner, ilustrator i street artist. Rođen je i odrastao u Beogradu, pohađao srednju Grafičku školu i studirao na Beogradskoj politehnici na smeru za grafički dizajn, klasa 2008.
Bavi se crtežom i ilustracijom još od malih nogu, a grafički dizajn i fotomanipulaciju upoznaje kroz srednju školu i studije. Izlagao je ilustracije i crteže na nekoliko kolektivnih i samostalnih izložbi u Beogradu i Smederevu, ali ovo mu je prva izložba printova kao vida digitalne ilustracije.
Zainteresovani će izložbu moći da pogledaju do 23. marta.

Povezana vest:  ALL ME FEST NOVA SVEST U NEDELJU U MIKSER HOUSEU