DJ FEDDE LE GRAND 2ALESSO I FEDDE LE GRAND GLAVNE ZVEZDE UMAGINATIONA 2014

Peto jubilarno izdanje regionalnog muzičkog festivala u Umagu najavljuje spektakularno otvorenje vruće letnje party sezone! Umagination 2014. koji se ove godine održava od 30. – 31. maja 2014. na prostoru ATP Dance Arene u Umagu, predstavlja impresivan line up, a sve ljubitelje vrhunske elektronske muzike ove godine očekuje dvostruka doza zabave pod otvorenim umaškim nebom. Svetske DJ zvezde Alesso i Fedde Le Grand headlineri su rođendanskog izdanja istarskog festivala, a na pozornici ATP Dance Arene pridružiće im se i Thomas Gold, Danny Avila, Tujamo te grupa Vanillaz.
Fedde Le Grand holandski je DJ koji se 2006. godine proslavio hitom Put your hands up 4 Detroit koji ga je uvrstio među prvih pet izvođača na holadskoj Top 40 listvi. 2013. godine proglašen je 29. najboljim DJ-em sveta prema prestižnoj Top DJ Mag listi. Fedde je za Umagination čuo od svojih kolega koji su nastupali prošlih godina, a kako je reč o maloj godišnjici festivala, sam je izrazio želju da bude delom ovogodišnje priče što će zasigurno obradovati brojne obožavatelje ove DJ zvezde.
DJ Alesso švedski je DJ, a posebno se specijalizirao u stvaranju muzike poznate i kao progressive house. Svetu je postao poznat 2011. godine kada su njegove remikseve i produkciju prepoznali i vrhunski DJ-i kao što su Avicii, Tiesto, Swedish House Mafia, Kaskade i mnogi drugi. Njegov remix Pressure bio je jedan od najslušanijih u 2011. Ove se godine u Miamiu, na Ultra Music Festivalu okrunio titulom DJ-a s najboljim setom, a kako zvuči Alesso uskoro ćemo proveriti u Umagu.
Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 50.000 posetitlaca zaplesalo je u ATP Dance Areni, a ovaj jedinstveni festival privukao je ljude iz više od 24 zemalja sveta. Svoj su dolazak na ovogodišnje jubilarno izdanje već potvrdili brojni gosti iz Italije, Holandije, Slovenije, Austrije i Nemačke. Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, ususret najvećem muzičkom događaju u istoriji Hrvatske Ultra Europe Festivalu, koji se i ove godine održava u Splitu od 11. – 13. jula 2014. Vrednost festivala prepoznala je i Turistička zajednica Istarske županije, a podrška cijele istarske regije, kao i odlična saradnja sa Gradom Umagom nastavlja se i ove godine.
Sve informacije i obaveštenja o petom izdanju Umaginationa mogu se pronaći na službenoj stranici festivala www.umagination.info te na službenoj facebook stranici www.facebook.com/umagination, a General Admission ulaznice po ceni od 180 kn za oba festivalska dana od danas možete osigurati na stranici www.ticketshop.hr, na svim prodajnim mestima Tisak Media centara, Dallas shopu te Dancing Bear prodajnim mestima. VIP ulaznice možete već danas osigurati po ceni od 275 kn za jedan dan te za 450 kn za oba festivalska dana. Ulaznice u Umagu možete kupiti u turističkoj agenciji Plavo more, u Poreču u Istra Lineu, Puli u Activa Travelu te u Rovinju u agenciji Birikina.
Partneri festivala Heineken, Red Bull, Oryx Rent-a-car i ove godine omogućuju nezaboravan doživljaj svim posetitiocima Umagination festivala 2014!

Povezana vest:  Himna Svetskog prvenstva najveći letnji hit