IRON-MAIDEN

Prodato pola Kalemegdana za koncert Iron Maiden-a u junu

Dva meseca pred beogradski koncert metal grupe „Iron Maiden“, prodata je polovina kapaciteta za veliki spektakl koji će se održati 17. juna na Kalemegdanu, saopštili su organizatori. Ulaznice za Fan pit su rasprodate, a u prodaji su ostale ulaznice za Parter 1 i 2 po cenama od 3.500 i 2.990 dinara na preko 40 mesta u Beogradu i u svim većim gradovima u zemlji putem lanca „Win Win? prodavnica.
Bina, koja se postavlja za ovaj koncert, biće široka čak 44 i visoka 17 metara, uz spektakularnu produkciju sa dosta pirotehnike i različitim inkarnacijama Edija, popularne maskote benda koji u Beograd dolazi sa sopstvenim avionom tipa Boing 757 kojim pilotira lično pevač Brus Dikinson. Mejdene na turneji prati tim od blizu 90 ljudi, koji dovozi produkciju u nekoliko šlepera sa ozvučenjem, rasvetom i spektakularnom pirotehnikom. 
Na velikom koncertu ispod bedema Beogradske tvrđave očekuje se nekoliko hiljada stranih posetilaca iz regiona i celog sveta, budući da je ovaj spektakl jedini na području bivše Jugoslavije i ujedno među svega 20 nastupa popularnih Mejdena u 17 odabranih zemalja sveta u 2014. godini. Specijalni gosti na ovom koncertu, kao predrupa, biće popularna švedska metal atrakcija Ghost, navode organizatori.

Povezana vest:  Tizer za novi video Jennifer Lopez - Papi