STkandidat1Stereo Tip predstavili „Kandidata“, izborima nije kraj

Nakon uspešnih video singlova „Moj svet“ i „Javi se“, grupa Stereo Tip objavila je novi spot, a ovog puta odlučili su se za ekranizaciju numere „Kandidat“. Uz glavne aktere svoje role u spotu imaju i aktuelni srpski političari.
-Iako su nedavni republički izbori u Srbiji završeni, pesma ‘Kandidat’ ne gubi na svojoj aktuelnosti, jer u ovoj zemlji, na žalost, izborna kampanja nikada ne prestaje. Tekst pesme ironično opisuje trenutnu ujdurmu oko formiranja vlade, kada spadaju sve maske i kada treba ispuniti silna predizborna obećanja – kaže Paja Bogdanović, frontmen Stereo Tipa, uz citiranje dela pesme – „…a kada jednom sednem na taj tron, tek tada znam da biće sve po mom!“.
Izborno nastrojenu numeru „Kandidat“, koja se nalazi na EP izdanju „Moj svet“ (http://goo.gl/V5aicb), prati i adekvatan spot u kome se osim Bogdanovića pojavljuju i atraktivni modeli Sanja Bojić i Teodora Tomanić kao i bubnjarka Jelena Blečić koja se takođe pojavljuje u spotu „Iskreno“ Vlade Georgieva.
Spot su realizovali produkcija Kan i Lingus i Ivan Milenković.
Za sve pesme sa pomenutog EP izdanja „Moj svet“ biće snimljeni video spotovi koji će se uz dodatne live materijale i kraći dokumentarac o grupi naći na DVD izdanju čiji je izlazak planiran do jeseni ove godine.

Povezana vest:  PREMIJERA OMILJENE ADELINE PESME "WHEN WE WERE YOUNG"