kocic voj partDrugo kolo Plej-ofa Super lige na programu u sredu

Kompletno drugo kolo Plej-ofa Super lige na programu je u sredu. Najbolji golman na otvaranju borbe za titulu, reprezentativac Miroslav Kocić, bio je jedan od junaka pobede Vojvodine nad Partizanom:
– Najbitnije je da smo došli do bodova. Razlika od četiri gola je sasvim dovoljna ako bude odlučivao međusobni skor na kraju. Bilo je sjajno igrati pred 3-4.000 ljudi u „SPENS-u“. Igrao bi se mnogo bolji rukomet pred tolikim brojem navijača. Nadam se da ćemo ih imati u velikom broju do kraja plej-ofa – rekao je Kocić i prokomentarisao poraz narednog rivala Voše, šabačke Metaloplastike u Kragujevcu:
– To me nije iznenadilo, jer smatram da je Radnički bolji u ovom trenutku. Metaloplastiku nisam imao priliku da gledam, ali znam da su zadržali sastav od prošle godine. Oni su najduže na okupu od svih timova. Čeka nas i vruć teren. Moramo da zaustavimo Dragaša, koji daje po 10 golova na svakom meču. On je najveća opasnost za nas.
Kragujevčani, posle dva trijumfa, stižu Partizanu na „Banjicu“, dok Zvezda gostuje u Nišu:
– Očekujem da Partizan dođe do bodova posle poraza na startu. Videćemo kako će se smena trenera u Želji odraziti na ekipu, ali ovako kako stvari stoje, Zvezda je apsolutni favorit u tom meču.
Favorita za titulu, još uvek, nema…
– Gotovo svi timovi imaju svoje adute u borbi za titulu, dva mesta koja vode u SEHA i plasman u evropske kupove. Dok ne odigramo još par mečeva, jasniju sliku ne mogu da stvorim – jasan je golman naše reprezentacije.

Povezana vest:  ČELENDŽ KUP, Brković: Želimo da pobedimo AEK u oba meča

RASPORED (drugo kolo plej-ofa) – sreda:

Metaloplastika – Vojvodina 19
Partizan – Radnički 18
Železničar – Crvena zvezda 18.30