LollobrigidaIda Prester: Trenchtown, najsexy provod za 1. maj
 
Povodom nastupa sastava Lollobrigida na desetom regionalnom muzičkom festivalu Trenchtown, koji počinje sada u petak, 30. aprila, pevačica benda Ida Prester je u intervjuu za Yellow Cab, između ostalog, rekla:
-O Trenchtownu se priča kao jednom od najsexy provoda za 1. maj koji deca sa Balkana, vesela, nemirna i divlja, mogu da zamisle. Roštiljaćemo u dvorištu sa rodbinom, potomcima i taštom kad ostarimo, a Trenchtown treba da probamo još dok smo mladi.
 
Na Trenchtown festivalu Lollobrigida će nastupiti u nedelju, 2. maja, na Velikoj bini, zajedno sa bendovima port-royal i Psihomodo Pop.
 
Kompletan muzički program sa satnicom, kao i prateće sadržaje u okviru programa Kultur Fitnes, možete naći na sajtu festivala – www.trenchtown.org
  
Deseti regionalni muzički festival Trenchtown, koji i ove godine organizuje FOKUS fondacija, održava se od 30. aprila do 2. maja.
Lokacija održavanja festivala je Etno kamp, koji se nalazi u Horgoškoj šumi i predstavlja posebnu oazu prirode – samo 2 km od centra grada Palića i 1,5 km od mađarske granice.
 
Karte se mogu kupiti u Beogradu – Bilet Servis, Mamut megastore i Supermarket (Višnjićeva 10), Novom Sadu – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12) i Subotici – Caffe knjižara Plato.
Dnevne karte se mogu kupiti po ceni od 650 dinara, a kompleti karata za sve dane po ceni od 1.650 dinara.   
Od 30. aprila i tokom trajanja festivala jednodnevna ulaznica će koštati 750 dinara, a kompleti 1.800 dinara.
 
Online prodaja karata je u toku i to preko sajta gigstix (www.gigstix.com) po istim cenama.
Princip online kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Karte se uz posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.
Vaučer se menja za narukvicu – ulaznicu na ulazu festivala Trenchtown, a sami vaučeri su personalizovani i pri zameni kupac je dužan da se identifikuje ličnim dokumentom. Zamena je moguća samo od strane kupca lično.
Povezana vest:  Nastup grupe KAL u Kulturnom centru Požega 28. februara