“Novi početak”!

Upravo tako i glasi naziv velikog koncerta srpskog pevača Darka Lazića koji će se pojaviti sutra na daskama Sava centra. Koliko je poznato sve karte su odavno rasprodate.

A sada, ko je Darko Lazić?! Momak koji pojavom I glasom diže publiku na noge gde god da se nalazi. Iako je iza njega “gomila” tračeva, popuarni pevač imao je i saobraćajnu nesreću prošle godine gde se strepelo da mu se dogodilo ono najgore. Iz svega toga, posle meseci terapije Darko je izašao jači a sada, iz Brestača Darko će se popeti na binu u Sava centru.

Povezana vest:  Summertime festival od 3. do 7. Jula u Sava centru

-Sve najgore je prošlo, ali ja sebi i dalje ne izgledan fenomenalno, posle koncerta imam isplaniran program celog mog života. Prvo moram da poradim na kilaži, što jedva čekam“ – veli Darko I nastavlja: – Od sutra počinje novi početak i sve novo. Ovo još niko ne zna premijerno ću otpevati novu pesmu „Daće Bog“. Jedan od gostiju je moj rođeni brat, zatim Aca Lukas, Mili, Andreana Čekić i naravno Marina koja će biti glavna tu“.

Povezana vest:  Jelena Rozga predstavlja novu pesmu "Obožavam"

U utorak od 20,00 časova počinje dugo očekivani concert Darka Lazića a očekuju se kao gosti Aca Lukas, Andreana Čekić i mnogi drugi.

 

PHOTO: ATAIMAGES