Achromatic AtticZASVIRAJ SA ŽUJOM: POČINJE GLASANJE

Pripremite se, jer danas, 21. aprila, kreće glasanje u drugom po redu muzičkom konkursu „Zasviraj sa Žujom“ u organizaciji INmusic festivala i Ožujskog piva!
Ovime će započeti prvi od tri kruga internet glasanja u kojem će svoje talente ukrstiti više od 100 kandidata iz cele Hrvatske. Ko je zaslužio da deli pozornicu s velikanima poput Black Keysa, Pixiesa ili MGMT-a odlučujete vi. Glasanje će biti moguće putem posebne aplikacije na facebook stranicama Ožujskog piva i to u sledećim periodima:
1. krug: od 21. aprila do 26. aprila (do kraja dana u ponoć)
2. krug: od 28. aprila do 4. maja (do kraja dana u ponoć)
3. krug: od 5. maja do 10. maja (do kraja dana u ponoć)
Pobednici svakog kruga sresće se na svojevrsnoj generalnoj probi na pozornici Vintage Industrial Bara 29. maja gde će biti podvrgnuti strogim kriterijima žirija koji će se sastojati od predstavnika medija koji će biti prisutni na događaju. Onaj koga žiri odabere imaće priliku krajem juna da nastupi na svetski poznatom INmusic festivalu.
Prošle godine svoju veliku šansu imao je zagrebački band Achromatic Attic. Pozivamo vas da naćulite uši jer vi ćete dati odgovor na pitanje ko će ove godine iskoristiti fantastičnu priliku i pokazati šta zna pred hiljadama zahtevnih posetiocima INmusica. Ovo je jedinstvena prilika mladim i neafirmisanim izvođačima da se pokažu u velikom stilu. Da bi sve ovo bilo moguće pobrinuli su se INmusic festival i Ožujsko pivo koje je mislilo i na one skoro pa najbolje. Finalistima koji ne završe na jednoj od pozornica popularna Žuja će osigurati utešne nagrade.

Povezana vest:  Koncerti na festivalu Rifrekt premešteni u bioskop Balkan