hrenan_cataneo_1Hernan Cattaneo najavljuje nezaboravan provod u SKC-u

 

Hernan Cattaneo, ljubimac beogradske publike nastupiće u subotu 01. maja. u SKC-u u okviru „Red Bull Music Academy Radio Night supported by Vip“ projekta.

Argentinski house don Hernan Cattaneo je jedan od onih DJ-eva koji nastavlja da inspiriše jaku posvećenost fanova i nije teško uvideti zašto. Umesto da uživa na staroj slavi, on stalno menja svoj zvuk. On je DJ koji je zadržao konstantnost tokom čitave svoje karijere.

Kao i prethodnih godina letnju sezonu započeo je u Južnoj Americi, a kako kaže, u Peruu u klubu „La Huaka“ uvek ima jedan od najboljih nastupa.

Povezana vest:  Stiven Tajler pao u hotelu u Paragvaju

Hernan je upravo završio sa radom na svojoj sledećoj Renaissance kompilaciji, koja izlazi ovog leta.

– Pratio sam uspeh poslednjeg mastersa i na više od polovine numera na CDu pored mene producenti su bili moji prijatelji Saundegzajl (Soundexile), Džon Tonks (John Tonks) i Martin Garsija (Martin Garcia).

Novi CD je potpuno drugačiji od prethodnih, ali ujedno sadrži one elemente elektronske muzike koje volim: melodiju i gruv. Pored toga, bio sam zauzet i radom za svoju digitalnu izdavačku kuću Sudbeat, tako da možete da očekujete mnogo uzbudljivih novih numera i remiksa u skorije vreme.

Povezana vest:  Bijonse rodila devojčicu Iv Blu Karter!

Kao DJ koji je poznat po dobrom toku i programiranom setu, Hernan smatra da jednim delom sve to dolazi sa njegovom ličnošću, a drugim delom set zavisi od vrste muzike koju u momentu pušta.

– Elektronska muzika se stalno menja i kako dolaze nove stvari, postoje novi načini uklapanja novih zvukova sa već postojećim. Iz svega ovoga stalno učim, napominje Hernan.

Svi ga smatraju DJ-em koji nikada nije pratio trendove. Uvek je imao svoju ličnost i svoj poseban stil. Ako se osvrnemo na njegovu karijeru, pronaći ćemo elemente housa, techna, progressiva i deep-a sve u jednom.

Povezana vest:  X FACTOR, Kristina Kovač: Uopšte nije prijatan osećaj kada ostaneš bez svog kandidata!

Nakon uspešnih gostovanja u Beogradu proteklih godina, Hernan se osvrnuo i na predstojeći nastup:

– Predstojeći nastup očekujem sa nestrpljenjem. Uvek kada sam bio u Beogradu publika je bila fantastična. Beograd je grad koji je konstantno u pokretu i mislim da je to ono što mu daje posebnost. Obećavam nezaboravan provod u subotu!

Karte za ovo dešavanje mogu se nabaviti na prodajnim mestima Bilet Servis, Arena, SKC, Dom omladine, Eventim i Card Service po ceni od 1200 dinara.