Lena Kovacevic 11
SVETSKI DAN DŽEZA U DOMU OMLADINE BEOGRADA SA LENOM KOVAČEVIĆ i specijalnim gostima iz MUZIČKE ŠKOLE „STANKOVIĆ“
 
Koncert povodom Svetskog dana džez muzike održaće se 30. aprila od 20 časova u Domu omladine Beograda. U slavu istorije džez muzike, svoje viđenje džez standarda predstaviće pop-džez pevačica i kompozitor, Lena Kovačević, sa svojim muzičarima. U uvodu programa, polaznici  Džez odseka Muzičke škole „Stanković“ izvode popularne džez klasike, sa pevačkim odsekom u prvom planu.
Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže, po pretprodajnoj ceni od 700 dinara. Cena ulaznice na dan koncerta biće 800 dinara.
Lena je nedavno objavila i svoj treći spot sa novog albuma, za numeru „San“ sa gudačima Simfonijskog orkestra RTS-a; spot je režirao Miloš Nadaždin.Njen CD „San“ je najprodavaniji album u Srbiji među izdanjima iz celog regiona, u novembru i decembru 2013. godine, prema zvaničnim podacima.  „San“ se sastoji od džez-pop verzija regionalnih hitova i tri originalne pesme.   U decembru 2013. godine Lena je održala uspešan solistički koncert u Beogradu, u Domu sindikata, a nastupila je i povodom dočeka Nove godine na Trgu u Novom Sadu.
Povezana vest:  Humanitarna akcija festivala MAD in Belgrade i Fonda B92 - paket pelena za ulaz na festival do 18h