Sam Smith 2013 Photo02 Universal MusicMTV PUSH izvođač za maj Sam Smith „Stay with Me“

Za njega ste sigurno već čuli, znate njegove pesme od prve do poslednje reči i obožavate da ih pevate. Vlasnik je titule BBC Sound of 2014 i BRITs Critics Choice nagrade, dok je širu javnost oduševio raznim televizijskim nastupima, kao i rasprodatim koncertima. On je Sam Smith i MTV je baš njega odabrao da bude Push izvođač za maj mesec!
U susret debi izdanju „In The Lonely Hour“, Sam Smith je predstavio svoj drugi singl sa iščekivanog prvenca – pop-baladu „Stay With Me“. Ova numera je svetsku premijeru imala u BBC Radio 1 show-u Zanea Lowea, kao ‘Hottest Record In The World’, a ovom snažnom pričom o neuzvraćenoj ljubavi, savršeno dočaranu upečatljivim vokalom, Sam će se predstaviti i MTV gledaocima u maju.
Poslednjih nekoliko meseci bili su neverovatni za mladog Britanca – nakon što se istakao kao gostujući vokal u uspešnim singlovima „Latch“ Disclosurea i „La La La“ Naughty Boya, ovaj talentovani 21-godišnjak pokazao se i solo izdanjima, posebno EP-em „Nirvana“, na kom se nalazi i akustična verzija pesme „Latch“.
Početak godine započeo je nizom muzičkih priznanja – osvojio je titulu BBC Sound of 2014, kao i BRITs Critics Choice nagradu; kao najavni singl debi albuma predstavio je pesmu „Money On My Mind“, koja je dostigla #1 na svetskim radijskim top listama, i iza kog produkcijski stoji Two Inch Punch. Album „In The Lonely Hour“ najavljen je za 23. maj, a deset numera koje će se naći na njemu nastajale su u saradnji sa nizom interesantnih muzičkih imena, kao što su Fraser T Smith, Two Inch Punch, Eg White, Disclosure, Zane Lowe, Tourist..
Q Magazine je opisao Sama kao „Jedan od onih retkih emotivnih vokala koji daje emotivnu težinu svemu čega se dotakne,“ dok The Times magazin za njega kaže „Smith je pravi soul pevač sa glasom koji se proteže od moćnog baritona do besprekornog falseta sa dozom ranjivosti koji je u potpunosti originalan.“ Zato uživajte u „Stay With Me“ i MTV Push izvođača za maj mesec!

Povezana vest:  Na Sea Dance festivalu 70% više turista!

PHOTO: UNIVERSAL MUSIC