MortalKombat kolaz fotoMarkoRisticPeti antievrovizijski koncert benda Mortal Kombat 10. maja

Već pet godina zaredom grupa Mortal Kombat organizuje Antievrovizijski koncert u Beogradu, svake godine baš na dan održavanja finala Evrovizije i svake godine pred sve većim i većim brojem ljudi u sve većim i većim prostorima.
Ove godine će biti održan 10. maja u Domu Omladine (sala „Amerikana“). Tom prilikom bend će obeležiti i proslaviti pet godina svog postojanja, a publici će, pored pesama sa do sada objavljena dva studijska albuma („Smrtonosna Šorka“, 2011. i „Runda 2, udri!“, 2013.), biti prezentovane i dve nove pesme koje je bend upravo objavio na stranicama Nocturne magazina ( http://tinyurl.com/nj7b2dn ).
Prema najavama benda, publiku očekuju i pojedina iznenađenja na koncertu, a kao gosti će nastupiti bend Goatmare & The Hellspades. Karte za ovogodišnji koncert su u pretprodaji po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta njihova cena biti 600 dinara.
Mortal Kombat neguje žestoki zvuk koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i tekstovima u kojima se obračunavaju sa svim aspektima našeg društva i naše sumorne današnjosti, pritom ne štedeći apsolutno nikoga!

Povezana vest:  POBEDNICI JELEN DEMOFESTA 2011, BEND PLIŠANI MALIŠAN, U MTV PREMIJERI!

PHOTO: Marko Ristić