chris martinFrontmen rock benda Coldplay Chris Martin govori o razvodu i inspiraciji

Frontmen britanskog rock sastava Coldplay Chris Martin u intervjuu za BBC-jev radio otvorio je dušu i pričao o teškom periodua kroz koja je prošao dok su radili na novom albumu „Ghost Story“ istaknuvši da je razlaz sa glumicom Gwyneth Paltrow inspirisala album te da je opterećen uspehom benda.
Martin je govoreći o razvodu od poznate glumice rekao da ono što se promenilo jest to da ne želi da ide kroz život bojeći ga se, ne želi da se boji ljubavi, odbijanja i neuspeha.
Kazao je i da je otkad se bend pojavio na sceni, bio prisutan osećaj polarizacije zbog naglog uspeha koji je usledio jer su neke stvari radili jako dobro.
-Pre dve godine bio sam u ‘komi’ zato što nisam mogao da uživam u činjenici da smo dobri niti u super stvarima koje su me okruživale jer me to opterećivalo. Ne smem kriviti nikoga za to i moram napraviti neke promene – dodao je.
Pevač je, kako prenosi časopis NME,u intervjuu progovorio i o svojoj ljubavi prema boy-bendu One Direction.
-Ne šalim se kad kažem da su oni brilijantni. Znate li zašto? Zato što imaju dobre pesme i ne verujem da će iko od njih krenuti u solo vode. Sudeći prema njihovom filmu koji sam pogledao, mislim da cene svoju kemiju … Jedan od članova benda, Harry Styles, došao je da nas vidi na nekoliko nastupa, mislim da sam mu rekao sličnu stvar o hemiji. Ne sećam se, bio sam zadivljen njegovom frizurom – našalio se Martin.
Šesti po redu album Coldplaya ‘Ghost Stories’ izlazi 19. maja.

Povezana vest:  Novi spot Marije Šerifović

PHOTO: Jeff Kravitz / FilmMagic, Inc