Slavisa Stojanovic press
Stojanović zadovoljan, Mojsilović vređao
 
Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović kazao je da su njegovi igrači smogli snage da posle poraza u derbiju danas pobede Rad.
-Utakmica je bila čvrsta. Prvo poluvreme je bilo zanimljivo i trebalo je da damo maksimum da bismo dobili. Smogli smo snage da posle derbija dođemo do tri važna boda. Mnogo smo razgovarali posle poraza od Partizana. Mojim igračima je titula jedina i dovoljna motivacija. Znaju da je svaka pobeda korak bliže tituli – rekao je Stojanović.
Zvezda je pobedila sa 2:0 i tako sačuvala tri boda prednosti na vrhu tabele.
Trener Rada Stevan Mojsilović ocenio je da je njegov tim „časno izgubio“.
-Časno smo izgubili i sada moramo da se okrenemo narednim utakmicama da bismo izborili opstanak, a za to imamo realne šanse. Gledamo samo svoja posla i nadamo se da će neka viša sila da nas nagradi za taj pošten odnos – rekao je Mojsilović.
Trener Rada je na kraju konferencije za novinare uvredljivo govorio o svom kolegi iz Partizana, Marku Nikoliću, bivšem šefu stručnog štaba „građevinara“.
Mojsilović je pre meča najavio da mu je važnija utakmica sa Donjim Sremom, nego sa Zvezdom i da će štedeti igrače u duelu sa crveno-belima. Nikolić je prokomentarisao juče da to nije u skladu sa „svetlom tradicijom Rada“, kluba koji decenijama ide na pobedu u svakom meču.
-On je ćelavi prepotenko. Bolje mu je da gleda svoja posla, da spusti nos. Od kada je preuzeo Partizan, preti, bavi se svim i svačim, samo ne svojim poslom. On je jedna velika trenerska prevara. Želim Zvezdi da osvoji titulu – rekao je Mojsilović.
Povezana vest:  Siti kupio deo akcija Jokohame