Nicim izazavan Cover frontALBUM „NIČIM IZAZVAN“ BESPLATNO NA MTV SAJTU

Debi album vrbaško-beogradskog sastava „Ničim izazvan,“ koji je objavljen 15. aprila za izdavačku kuću Lampshade media, biće dostupan i kao besplatan download na sajtovima regionalnog MTV kanala. Album se sastoji iz šest već objavljenih singlova i četiri potpuno nove pesme koje je publika dosad mogla da čuje samo na živim nastupima, kao i radio-edit pesme „San“. Ukupno jedanaest numera producirao je sarajevski producent Ðani Pervan. Album je sniman tokom protekle dve godine u mostarskom studiju „MC Pavarotti“, zatim, u studiju „Šamarčina“ u Vrbasu, kao i u studiju „Dobro polje“ u Beogradu.
Ničim izazvan“ nije nešto što bi se nazvalo projektom. Ovaj album je plod najiskrenije, moglo bi se reći i dečije želje za stvaranjem muzike. „Ničim izazvan“ je trenutak kada otvaramo oči i shvatamo da smo u snu. Članovi benda su sa izlaskom albuma tek počeli da sanjaju.Album je utorka 15. aprila ekskluzivno ostupan za preslušavanje na muzičkom servisu „Deezer“ gde se već dve nedelje nalazi na prvom mestu Deezer liste albuma, dok je pesma Trideset prva na listi singlova. Istinski ljubitelji benda i kolekcionari mogu da nabave fizičko izdanje albuma u svim bolji CD shopovima u zemlji. Svi obožavaoci benda mogu da svoje CD izdanje već sada poruče putem zvanične Facebook stranice benda.
Album preslušajte na linku: http://www.deezer.com/album/7700706

Povezana vest:  KINGS OF LEON I ICONA POP NASTUPAJU NA "2013 MTV EMA", JARED LETO, RITA ORA I BRIDGIT MENDLER SE PRIDRUŽUJU VEĆ NAJAVLJENIM PREZENTERIMA