selena katyKaty Perry savetuje Seleni da se kloni Justina

Katy Perry je savetovala Seleni Gomez da bi joj bilo najbolje da se kloni Justina Biebera!
Iako se pisalo da Sel ne sluša ničije savete kad je reč o Bieberu, čini se da je ipak poslušala prijateljicu Katy Perry.
-Katy je uvek iskrena prema Seleni i rekla joj je da ovog puta mora da izdrži i ostavi Justina. Rekla joj je i da će je podržavati šta god odluči. Osim toga, pozvala je Selenu da joj se pridruži na turneji, jer je nagovara da se vrati muzici. Katy je uverena da ju je muzika spasila nakon razvoda od Russella Branda pa ohrabruje Selenu da piše pesme o onome što je muči. Ona je poput njene velike sestre – kaže jedan izvor.
Selena je u poslednjih nekoliko meseci u nekoliko navrata viđena u Justinovu društvu, ali spekulira se da su ipak odlučili da raskinu. Pored toga, pevačica i glumica okrenula je list i odlučila iz svog života izbaciti mnoge poznate osobe s kojima se družila poput Taylor Swift, Kendall i Kylie Jenner. Mnoge je iznenadila njena odluka da da otkaz svojim roditeljima kao menadžerima, a umesto njih je angažirala menadžere iz tima Katy Perry čije savete jako ceni.

Povezana vest:  Guettu gledalo preko 10 miliona ljudi! EXIT TV nastavlja snažno uz QOTSA, Vladu Divljana i Džordža Klintona!

PHOTO: Stefanie Keenan / Getty Images Entertainment