MadonnaNajprodavaniji albumi u SAD

 

Album sa muzikom iz jedne epizode serije „Glee“ bio je najprodavaniji prošle nedelje u SAD, objavio je muzički časopis Bilbord (Billboard). Album „The Power of Madonna“, sa muzikom iz epizode posvećene Madoni (Madonna), prodat je u 98.000 primeraka, podatak je kompanije Nilsen saundsken (Nielsen Soundscan) koja prati prodaju muzičkih izdanja.

Povezana vest:  „Majamisty" i „Vein" na Nišvilu 2015

Na drugom mestu Bilbordove liste albuma je „Need You Now“ kantri grupe „Lejdi Antebelum“ (Lady Antebellum), dok treću poziciju zauzima tinejdžer Džastin Biber (Justin Bieber) s albumom „My World 2.0“.

Australijska rok grupa „AC/DC“ je četvrta, sa svojim pesmama uvrštenim u muziku iz filma „Ajron men 2“, među kojima su numere „Highway to Hell“, „Back in Black“ i „Shoot to Thrill“.

Povezana vest:  Tinejdžerke u Londonu razgrabile Biberov parfem Someday

Pevač Ašer (Usher) je na petom mestu s albumom „Raymond vs Raymond“, kompilacija „Now 33“ je šesta, kantautor Džimi Bafet (Jimmy Buffett) je sedmi s koncertnim albumom „Encores“.

Slede Džastin Biber sa debi albumom „My World“, grupa „Zak Braun Bend“ (Zack Brown Band) s albumom „The Foundation“ i Lejdi Gaga (Lady) s prvencem „The Fame“.

Povezana vest:  Kongres: Ko je pustio Bijonse na Kubu