Psihomodo Pop 1Gobac: Psihomodo Pop ima svoju publiku u Subotici
Povodom nastupa sastava Psihomodo Pop na desetom regionalnom muzičkom festivalu Trenchtown, pevač benda Davor Gobac dao je sledeću izjavu:
-Trenutno sviramo. Doduše, nismo svirali neko vreme, ja sam imao nekih problema sa okom. Ali, pred taj nastup koji će biti 2. maja dobro se osećamo. U Subotici smo uvek dobro prolazili i osećali se dobrodošlo. Tamo imamo svoju publiku.
Na Trenchtown festivalu Psihomodo Pop će nastupiti u nedelju, 2. maja, na Velikoj bini, zajedno sa bendovima Lollobrigida i port-royal.
Obaveštavamo vas i o nekim korisnim informacijama za posetioce festivala:
Kamp se otvara 29. aprila u 12h i biće otvoren do 3. maja u 18h.
Kao i svake godine, za vreme Trenchtown festivala, od 30.aprila do 2.maja, obezbeđen je besplatan autobuski prevoz za posetioce festivala.
Polasci sa Železničke stanice u Subotici:
17, 19, 20, 21 i 22h
Polasci iz Etno kampa:
18, 01, 02, 03 i 04h
Takođe, svim posetiocima biće dostupan taksi prevoz (takozvani Trench taxi) do Etno kampa po popularnim cenama.
Tokom festivala, posetiocima će biti na raspolaganju festivalski restoran koji će raditi 24 sata dnevno.
Deseti regionalni muzički festival Trenchtown, koji i ove godine organizuje FOKUS fondacija, održava se od 30. aprila do 2. maja.
Lokacija održavanja festivala je Etno kamp, koji se nalazi u Horgoškoj šumi i predstavlja posebnu oazu prirode – samo 2 km od centra grada Palića i 1,5 km od mađarske granice.
Karte se mogu kupiti u Beogradu – Bilet Servis, Mamut megastore i Supermarket (Višnjićeva 10), Novom Sadu – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12) i Subotici – Caffe knjižara Plato.
Dnevne karte se mogu kupiti po ceni od 650 dinara, a kompleti karata za sve dane po ceni od 1.650 dinara.
Online prodaja karata je u toku i to preko sajta gigstix (www.gigstix.com) po istim cenama.
Princip online kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Karte se uz posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.
Vaučer se menja za narukvicu – ulaznicu na ulazu festivala Trenchtown, a sami vaučeri su personalizovani i pri zameni kupac je dužan da se identifikuje ličnim dokumentom. Zamena je moguća samo od strane kupca lično.
Od 30. aprila karte će biti nešto skuplje.
U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji je kapacitet zbog velikog interesovanja ove godine uvećan na 700 šatorskih mesta, a biće dostupan i parking koji sadrži 600 mesta za posetioce i 100 za goste i medije.
Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa.
Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu festivala – www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem šatora i odbrojavanjem do početka festivala. Kao i prošle godine, uz besplatan smeštaj u kampu dobijate i parking mesto. Komfor u kampu je bitno poboljšan unapređenom infrastrukturom mobilnih tuševa sa toplom vodom i većim brojem toaleta.
Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom.
Povezana vest:  MTV PREMIJERA: JUSTIN BIEBER „AS LONG AS YOU LOVE ME“