FaithlessBritanski sastav Fejtles u BelEkspo centru
Jedna od najvećih svetskih dens grupa, britanski sastav Fejtles (Faithless) održaće u subotu koncert u beogradskom BelExpo centru, a organizatori očekuju 3.000 posetilaca. Britanski bend, koji predvode Maksi Džez (Maxi Jazz) i Sister Blis (Sister Bliss), u Srbiju dolaze u okviru serije ekskluzivnih koncerata koji predstavljaju uvertiru za njihovu veliku festivalsku turneju.
Već su potvrđeni njihovi nastupi na festivalima Sziget (Mađarska), Oxegen (Irska), T in the Park (Škotska), Global Gathering (Velika Britanija), a nedavno su najavljeni i kao zvezde glavne bine ovogodišnjeg Glastonbury festivala (Velika Britanija).
Nedavno su objavili spot za pesmu „Not going houm“ (Not Going Home), koji je bio najgledaniji na sajtu Jutjub te nedelje, a novi album pod nazivom „Dens“ (The Dance) fanovi mogu da očekuju već 16. maja.
Fejtles u Srbiju dolaze u desetočlanoj postavi uz još blizu 20 ljudi iz menadžmenta i produkcije. Pored frontmena Maksi Džeza i Sister Blis na klavijaturama, koncertnu postavku čine još i gitarista, basista, bubnjar, perkusionista i prateći vokali, a sve to dopunjeno odličnom produkcijom zbog koje su Fejtles poznati kao „globalna dens atrakcija“.
Ulazi BelEkspo centra otvaraju se u 21 čas. U 22 časa prvi na scenu izlaze domaće elektro zvezde Gud gajs (The Good Guys), a Fejtles počinju koncert u 23.30 kada se sa bine očekuju neki od najvećih hitova benda kao što su Insomnia (Insomnia), Gad iz di-džej (God is a Đ), Salva Mea, Mjuzik meters (Music Matters), ali i neke pesme sa najavljenog albuma „Dens“. Nakon koncerta Fejtlesa nastavlja se žurka do ranih jutarnjih časova uz domaće di-džejeve i grupu SevdahBABY.
Povezana vest:  Adelin "21" prodat u preko 3 miliona digitalnih kopija u SAD