aleks_maric_kos_zagrebFAJNAL 4, NLB LIGA

Vujošević zadovoljan pobedom nad Hemofarmom

 

Posle meča Partizan – Hemofarm i pobede crno belog Parnog valjka Vujošević je delovao zadovoljno. Prvi strateg crno belih pohvalio je igru protivnika, ali I upozorio na naredni meč protiv Cibone koji se igra na njihovom terenu.

-Čestitam ekipi Hemofarma na veoma kvalitetnoj utakmici. To je ekipa koja ima atletske dobre sposobonosti i visinu i brzinu. Nekoliko puta su to demonstrirali, na primer u prvom poluvremenu da nakon našeg datog koša odigraju kontranapad. Jednom je čak Marjanović na preuzimanje nismo dobro reagovali, svako je jurio svog igrača, ali opet igrač sa tom visinom da istrči kontranapad pokazuje neko fizičko stanje cele ekipe. Oni su igrali kao što uvek igraju čvrsto. Sve naše eventualne lake koševe su pretvotili u slobodna bacanja, koja smo mi loše šutirali. Ono što nisu bili laki koševi bili su otvoreni šutevi za tri poena isto kao jedan koncepcijski rizik, tako da broj naših skokova u napadu jeste za pohvalu, ali naši šuteri su dali dobre prilike centrima za skok, jer nismo imali dobar procenat ubačenih šuteva za tri poena. Bila je velika želja na obe strane, kada se radi o kruni sezone i plasmanu u finale – rekao je Vujošević posle meča.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobede Nju Orleansa, Minesote i Majamija

Prvi strateg crno belih nastavio je izlaganje.

-Gubljenjem lopte i promašivanjem bacanja uveli smo protivnika u neku šansu. Hermofarm je i u Srbiji naš najopasniji protivink na terenu iako smo mi sportski prijatelji. Čestitam im na sezoni jer doći do fajnal fora je nešto što je sigurno za čestitanje. Nama predstoji finale, odnosno priprema za taj meč, ja sam ubeđen da ćemo igrati sa Cibonom, ekipom koja ima kvalitet i domaći teren. Moramo se maksimalno odmoriti i spremiti za taj susret – rekao je trener Partizana Duško Vujošević.

Povezana vest:  KK Partizan štampa još sezonskih karata