BRIGANDE-play i Brigand u Studentskom gradu

Sastavi E-play i Brigand održaće koncert u Studentskom gradu na Novom Beogradu 15.maja u 20h.
Bendovi će nastupiti u četvrtak na Letnjoj pozornici u Studentskom gradu. Na ovom koncertu oba sastava će predstaviti svoje nove albume koje su izdali krajem 2013. godine.
Sastav E-play je trenutno na svojoj mini turneji povodom promovisanja albuma „Obični Ljudi“ koji je po rečima kritike njihov do sada najbolji album. Singl „Divan dan“ je za kratko vreme prešao 200 000 pregleda na youtube kanalu.
„Posebno nam je drag ovaj predstojeći koncert pošto ga sviramo u studentskom gradu. Trenutno smo na mini turneji posvećenoj mladim ljudima. Pre nekoliko dana smo svirali u osnovnoj školi na Novom Beogradu I bilo je zanimljivo videti kako mlada publika reaguje na naš zvuk. Mladi ljudi su iskreni i neiskvareni. Cilj nam je da ljudima pokažemo da imaju izbora I da ne mora da im se svidi sve sto se pušta na televiziji. “ izjavila je basistkinja I pevačica sastava E-play.
Koncert u jednom od beogradskih studentskih domova otvoriće sastav Brigand. Brigand je alternativni rok sastav koji radi na relaciji Beograd/Pančevo, oformljen 2011. od strane Velibora Nikolića (ex-Jewy Sabatay). Postavu čine i Ilija Kojović(bas) i Ivan Perović(bubnjevi). Posle dva objavljena singla (Malarme, Okovan), bend je u septembru 2013. objavio svoj prvi studijski album, „Zaplešimo Grešnici“. Ovaj album Nocturne magazine je opisao kao „Elegični vokal, iskreni tekstovi bez dlake na jeziku i ne tako čista produkcija glavni su aduti ovog albuma. Jednostavne, ali jako zanimljive gitarske deonice sa dosta promena u energiji uvlače u imaginarni svet sagrađen od tonova“.

Povezana vest:  Uoči najave da će ponovo biti voditeljka dodele GRAMMY nagrada, Alicia Keys objavila novi singl