Damir Urban Nikola VukcevicDupla MTV Premijera: Damir Urban i Ničim izazvan
 
Damir Urban je za potrebe filma „Đečaci iz Ulice Marksa i Engelsa“ reditelja Nikole Vukčevića obradio hit kultne beogradske grupe iz osamdesetih godina U škripcu. Pesma „Ne brini“ nije jedini doprinos koji je harizmatični pevač ima u ovom dugometražnom filmu. Naime, Urban igra i jednu od uloga, tako da je saradanja sa višestruka s obzirom da je upravo reditelj Vukčević bio zadužen i za režiju spota.
U videu se pojavljuju regionalno značajni umetnici: glumac Zagrebačkog kazališta mladih Goran Bogdan, Ana Sofrenović i Nebojša Glogovac, kao i mladi crnogorski glumac Momčilo Otašević. Spot je, kao i film, sniman u Zagrebu, Londonu i Podgorici, dok su kadrovi sa Urbanom snimani na atraktivnoj lokaciji zagrebačkog studija Embrio Production, u kojem je i napravljen završni miks pesme.
Sastav Ničim izazvan predstaviće novi spot za pesmu „Bilo gde“. Ova numera se nalazi na njihovom istoimenom debi albumu koji je objavljen sredinom aprila za izdavačku kuću Lampshade Media. Autori spota su sami članovi benda i video produkcija BIM sa kojom bend ima stabilnu i uspešnu saradnju. Pesma „Bilo gde“ je šesta pesma ovog sastava sa njihovog albuma prvenca koja je dobila video.
O munjevitom uspehu benda Ničim izazvan govori podatak da je njihov album po objavljivanju debitovao na prvom mestu liste albuma i tu se zadržao tri nedelje, a donedavno je i singl „Trideset“ bio na prvom mestu liste najslušanijih pesama. Zato i ne čudi broj svirki koje bend ima, a beogradska publika će moći uživo da ih vidi i čuje u petak, 6. juna, u klubu Barutana gde će sa sastavom S.A.R.S. održati humanitarni koncert za stanovništvo ugroženo poplavama.
Dupla MTV Premijera: Damir Urban – „Ne brini“ i Ničim izazvan – „Bilo gde“, ponedeljak, 2, jun u 20:00, samo na kanalu MTV i regionalnim MTV sajtovima!
Povezana vest:  Kultni splitski bend TBF se vraća u Beograd s koncertom na Dorćol Platzu