90 koncert

Koncert „Najbolje od devedesetih“ 11. oktobra u Areni

Koncert „Najbolje od devedesetih“ koji će nas na kratko vratiti u period kada je dens bio izuzetno popularan muzički pravac biće održan 11. oktobra u Kombank Areni.
Tom prilikom nastupiće najveća imena dens scene devedesetih među kojima su Snap!, Tećnotronic, 2Unlimited, C+C Music Factory, Ace of Base, Snow, La Bouće i Culture Beat.
Ovo će biti najveći skup izvođača dens muzike koji je dosada organizovan u Evropi, pošto pomenuti izvođači u ovom broju nisu nastupili na jednom mestu tokom svojih karijera. 
Organizatori najavljuju i pravi audio-vizuelni spektakl sa jedinstvenim scenskim nastupima i koreografijom koja ce pratiti tematiku događaja, kao i najsavremeniju tehničku produkciju sa led ekranima i video projekcijama, kao i zvukom i svetlom koje će posebno za ovu priliku biti angažovano iz inostranstva. 
Ovo je prilika da publika čuje hitove kao što su Rhythm is a dancer, Pump Up The Jam, No Limit, Everybody Dance Now, All That She Wants, Informer, Be My Lover, Mr Vain i drugih. 
Prodaja promo karata i specijalni paket 5+1 (na pet prodatih karata jedna besplatna) traje do 1. septembra, a iznosi od 1.790 dinara za parter do 2.490 dinara za fan pit. 

Povezana vest:  Advokat Šakirinog bivšeg: Morali smo da je tužimo