Frank Lampard slavlje

Lampard definitivno odlazi sa Stamford Bridža

Legendarni fudbaler Čelsija, engleski reprezentativac Frenk Lampard, potvrdio je večeras da definitivno napušta klub po isteku ugovora u junu.
U saopstenju preko svog agenta Lampard je navijačima Čelsija poručio „da će uvek biti uz njih, kakav god izazov da ga čeka“.
-Čelsi će uvek biti u mom srcu. Nadam se da ćemo se uskoro videti i pozdraviti se na dostojan način. Do tada, hvala vam na uspomenama – rekao je Lampard sa priprema reprezentacije Engleske za učešće na prvenstvu sveta u Brazilu.
Tridesetpetogodišnji Lampard punih 13 sezona branio je boje kluba sa Stamford Bridža, gde je stigao 2001. iz Vesthema za sumu od 11 miliona funti.
U dresu Čelsija taj fudbaler je osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope, tri titule u Premijer ligi, četiri FA kupa i dva Liga kupa, a sa 209 golova u svim takmičenjima najbolji je strelac u istoriji kluba.
Britanski mediji najavljuju mogućnost da Lampard nastavi karijeru u Njujork Sitiju, članu američke MLS lige, kojem je ranije danas pristupio španski napadač David Vilja.

Povezana vest:  Zvezda dobija priznanje UEFA za titulu prvaka Evrope iz 1991.