ARMAND_VAN_HELDEN_side_high_resArmand Van Helden i Tod Teri zajedno u Beogradu – clubberski kulturni događaj

 

Zajedničko predstavljanje Armana Van Heldena i Tod Terija večeras u BelExpo centru nije samo uobičajena doza odlične klupske zabave uz vrhunske međunarodne DJ-ejeve, na koje smo u našoj zemlji uvek željnoj dobre zabave, već navikli. Tod i Armand su povezani mnogo dubljim nitima koje sežu duboku u istoriju house muzike.

Zapravo, može se reći da će svi koji se večeras nađu u BelExpo centru biti privilegovani da na neki način budu svedoci sučeljavanja na podijumu zaslužnog učitelja (Toda) i učenika koji je postao jedna od najvećih DJ zvezda (Armanda). Ova izuzetno retka prilika da na istom mestu vidimo jednog od tvoraca hause muzike u njenom modernom obliku, sa čovekom koga je direktno inspirisao, a koji je danas ne samo DJ zvezda najvećeg kalibra, nego i pop zvezda, već je uzbudila internacionalnu publiku dovoljno da organizatori beleže interesovanje iz zemalja regiona. Sami koncertni agenti koji ih zastupaju su prokomentarisali da je u pitanju pravi kulturni događaj za clubbersku scenu.

Povezana vest:  Podivljaj uz novi spot Mimi Mercedez

Da podsetimo, Tod Teri jedan je od onih velikih disko džokeja koji su stvarali hause muziku, na tragovima disko i garage zvuka iz osamdesetih, i kao začetnik njujorške škole, jedan je od njenih ključnih promotera od početka. Armand Van Helden je inspirisan ovim zvukom, dosegao visine koje je malo koji DJ uspeo, jer se, za razliku od mnogih, od početka uspešno nametnuo kao kompozitor i autor muzike, izuzetnog, modernog pristupa, čiji su autentični hitovi pomerili granice u pop muzici.

Povezana vest:  Koncerti Jovana Maljokovića i Lene Kovačević u sklopu Belefa

Zato će biti posebno zadovoljstvo svratiti danas, na Praznik rada u BelExpo i prisustvovati ovom svojevrsnom putovanju kroz prošlost, sadašnjost i budućnost najbolje haus muzike. Uostalom nije li to muzika za koju znamo da se uz nju najlepše opušteno igra uz dobro društvoi naravno pivo.

Posebna hit ponuda: u skladu sa najboljo tradicijom ptavog clubbinga, na svim Heineken Star Muse žurkama biće omogućen besplatan ulazak najkretivnije odevenim osobama – posebno obučena lica na ulazu ce odabrati i uvođenjem na partz nagraditi ograničen broj najatraltivnijih posetilaca! Donesite najbolje od sebe na Heineken Star Muse!

Povezana vest:  Gregorian: Znamo za Beograd i Srbiju