S.A.R.S. 1NOVI SPOT BENDA S.A.R.S. U REŽIJI FILIPA DIZDARA

Pogledajte nove spotove benda S.A.R.S. za pesmu „Klinka“ i Majk Valea i Stele Merkjuri za „Don’t Give a Damn“ u ponedeljak u 20:00!
U poslednjoj nedelji marta, bend S.A.R.S. je održao čak tri rasprodata koncerta u Tvornici kulture u Zagrebu. Osim za nastupe, S.A.R.S.-ovci su boravak u hrvatskoj prestonici iskoristili i za snimanje spota za pesmu „Klinka“ sa aktuelnog albuma „Ikone pop kulture“.
Za režiju spota je bio zadužen niko drugi do Filip Dizdar, a pesmu opisuje kao „ljubavnu priču na neobičan način“. Snimanje je trajalo tri dana, kadrovi su snimljeni uz Savu, kod zagrebačkog naselja Lanište, a u izradi spota su, osim Filipa, bili uključeni i polaznici programa video produkcije na MPA Akademiji.
Četvrti po redu, studijski materijal „Ikone pop kulture“ može se besplatno skinuti sa sajta benda i do sada je preuzet u 50.000 primeraka. Pesma „Klinka“ je prvi singl s aalbuma i već je postala koncertni favorit rame uz rame s velikim hitovima poput „Lutka“, „Ti, ti, ti“, „Mir u svetu“, „Bojana“, „To rade“, „Ratujemo ti i ja“, „Buđav lebac“ i „Perspektiva“. Beogradska publika moći će da čuje i vidi S.A.R.S. uživo na velikom humanitarnom koncertu „Noć za pomoć“ u utorak, 10. juna u Domu omladine Beograda.
Drugi spot koji će gledaoci MTV kanal moći prvi da vide je svetski poznatog DJ-a i producenta iz Slovenije, Majk Valea za pesmu „Don’t Give a Damn“ na kojem mu gostuje Stela Merkjuri, poznatija kao Hana Mancini – prošlogodišnja predstavnica Slovenije na Pesmi Evrovizije.
Majk Vale ima izuzetan muzički repertoar i seriju hitova na prestižnoj „Beatport Top 10″ listi i važi za deo nove generacije tech-house elite. Njegov zvuk je usavršen do poslednjeg takta, dok su Majkovi DJ setovi garancija za lud provod na žurkama širom sveta. Njegove trake su se našle na nekim od najvećih etiketa kao što su: „Ultra“, „Spinnin“, „Toolroom“, „Stealth“, a uživa i podršku ljudi kao što je Pit Tong (BBC radio 1), Stiv Anđelo („Swedish House Mafia“), Fede La Grandea, kao i Gremijem nagrađenog Rodžera Sančeza i još mnogo drugih. Uz pomoć jedne od najvećih svetskih agencija AM Only, sa kojom je nedavno potpisao ekskluzivni ugovor, Majka čemo uskoro videti rame uz rame sa najvećim imenima američke elektronske muzičke scene kao što su Hardvel, Tiesto, Karl Koks, Dejvid Gueta, Riči Hotin, zemljak UMEK, koji su svi pod ovom etiketom…
Pesma „Don’t Give a Damn“ je dospela na 3. mesto muzičkog giganta „Beatporta“ gde se zadržala u Top 10 naredna tri meseca. Ova pesma je objavljena na etiketi Rodžera Sančeza „Stealth“, za koju je, zbog izuzetne pažnje koju je izazvala, napravljen i video spot koji je snimljen u Los Anđelesu, a premijerno će biti prikazan na MTV kanalu!

Povezana vest:  IKONIKA NASTUPA U KLUBU "DOT" 20. FEBRUARA